Pupy jako mi je zao zbog bake, moja sucut 😔 Sad vise ne pati i cuva vas s neba. Drzi se… ❤️
Dzenny dobro je da su otkrili na vrijeme, nadam se da ce sutra u bolnici biti sve ok, a ako i trebas roditi u terminu si i sve je dobro s bebom. Zato sam ja pitala za uzv jer vidim da pisete da ne rade svaki put pa mi nije bilo jasno…mislim svaki put do sad nam gin radi uzv i onda preskacu u zadnjim tjednima u bolnici. Meni ako ne napravi sad na prvom pregledu ici cu privatno na uzv.
Kiki, u TA inzistiraj na dr Vasilju. On svaki put gleda na uzv, a vaginalno svako drugi ili treci. Vaginalno se i ne preporuca cesto prckati zadnjih tjedana, pa je to sasvim ok.
Pupy, moja iskrena sucut...
Hedgehog, ti imas problema s umnjakom?
Please javi ako su ti dali sta protiv bolova?
I druge cure jeste uzimale sta za bolove?
Meni je meso naoteklo zbog zatezanja aparata na kutnjak, prevelik je prostor od jednog do drugog zuba jer mi je zub vadjen prije, boli da bi plakala...sta smijem popit?
Kleaiva, ja imam bruh na preponi. Preporuka je bila da operiran nakon poroda, jer da sam ranije, opet bi iskocio.
Nista opasno, al nisam se smjela previse naprezat ni prije trudnoce da nebi prosao kroz opnu...sto je rijetkost
Dzenny, koliko citam , kilaze beba mogu dosta varirat u trudnoci u smislu da dr fulaju.
Odi danas na kontrolu, javi stanje, nadam se da je sve u redu ❤️
cure, jucer je probijena kuhinja za dnevni boravak.
I pricamo svi da jos treba knauf i laminat postavit i starci onak sramezljivo kazu da ce cekat iduci mjesec.
Da imaju novce ali ne zele sve odjednom iz te zalihe trosit nego cekaju mjesecne priljeve za nedaj Boze...
Svo ovo vrijeme nisam znala za takav program nego sam forsala stalno kad ce biti, jer se nesto zapocne pa se ceka, a oni su govorili 'ma treba se susit' ili odgodit cemo za dva tjedna jer bi prije tog ovo ili ono.
Poanta je da ja nebi ni pitala za radove da sam ZNALA za takav plan.
A obzirom da kad im je sjelo 100.000 kn od nekih otkrivenih zaostataka u 3.mj, govorili su da oni ulazu 20.000 u svoj novi dnevni i ti nivci su sa strane i kao bit ce gotovo sve do kraja 6.mj....i TO je bio actualy problem.
Razvlacili su jer nisu htjeli odjednom platit za neke nepredvidive troskove, a ja pooojma nisam imala, zato smo se i poklali.
Kazem im jucer da cu ja kupit laminat i knauf iduci tjedan, pa su me odgovorili da ne treba jer imaju novce, ali radije bi iduci mjesec to zavrsili...
Ehh.....da sam znala za takvu dinamiku nebi se zivcirala i forsirala 'kad ce'. Zivciralo me sto se projekt zapocne, pa par tjedana stanka....
Trebali su iznjet plan, po meni.
A ne da si ja mislim da im se neda, pa jel imaju novce, pa ak nemaju, zasto pocinju etc...plus brige sta ak ranije rodim a dio kuce otvoren itd
Cudno mi je bilo da su otvoreno rekli 'jej, imamo novaca, bez brige'
Onda cekanje, pa ajmo trazit majstora, neki je odustao. Ja im sredim rodjaka tatinog, za bagatelu lik radi, sprdaju ga i zovu 'mujo' jer je lik iz Livna (ko moj stari), a ovi su prigorci, zasmetalo me, pa covjek poceo i nakon par tjedana ga opet zovu jer su se sjeb sa cekanjem zbog kise koja je namocila ciglu.
U medjuvremenu opet se otvoreno hvale da je opet sjela neka lova od 8.000 kn al neka, moze se cekat...
Pa ako mi vec govore da im neocekivano dolaze novci, a ne trebaju mi govorit njihova stvar, sta nisu mogli rec 'e mi bi to polako' a ne se izvlacit 'ma mora se susit'
Tako je bilo i za kupaonu.
Uglavnom, sad mi je jasnije sve skupa.
(Al kupit cu ja laminat i knauf, bez obzira na cekanje, jer mozda su potrosili novce pa im bed rec, i ne zelim se osjecat duzno, pa kud puklo. Dragi je ostao zatecen kad sam to rekla, a vidim i po njemu da bi im uletio, sto je normalno i ok ako nemaju, pa naravno da cemo pomoc. Starci nama nisu 'dali' da se mjesamo za dnevni i govorili 'vi opremajte za bebu, mi za ovo imamo, ne brinite.
A ocito su morali ili vratit neki dug ili fakat stede pa laganini, al def se trebalo otvoreno rec prije radova)
E da, a kad im je majstor 'javio da ne stigne radit prije 10.mj', pitali su jel mi znamo kog. I tatu sam nazvala i javio za 'muju' i dogovorili se s covjekom za duplo manje novaca i pritom bili presretni sto ce proc ful jeftinije.
Neplanirano su morali kupit neki extra materijal al i s tim je budget bio i vise nego dovoljan. Razg su pred menom o tome i rekli da su ustedili vise od 5.000
Znaci to je 15.000 za radove i majstora.
A ja sve razbijam glavu 'pa zasto cekaju'...
Sory sto opet pisem o inim temama, al laknulo mi je jer misterija je rjesena.
Sortiraj odgovore
Najstariji