Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mateasa
    11. Veljača 2019. 19:13

Pozdrav svima :)

imam pitanje. Naime, zadnju mest sam dobila 13.1. Ovulacija mi je bila dosta snazna i kasna, te nekoliko dana poslije nje sam osjecala lagane grceve u podrucju jajnika ( samo desnog gdje je bila i ovulacija) i bolove u ledjima koji su trajali svakodnevno sve do danas, te sam osjecala kako me grudi dosta bole ( presjecaju na trenutke) i isarane su mi venama sto nikad prije nisam imala. ciklusi su mi redoviti ( 29 dana), pa sam tako danas dobila nesto nalik menstruaciji, no cudno se osjecam, kao da vec par dana imam konstantan nalet adrenalina ( nesto kao ajmo nazvati leptirici, ne znam kako bih bolje objasnila). da li netko bio u slicnoj situaciji, pa saznao da je trudan? jeli moguce da je ovo implatacijsko krvarenje ili nesto u tome stilu? test nazalost ne mogu raditi jer je pocelo to krvarenje, ali sam na iglama, pa me zanima da li je neka od vas djevojaka imala slicnu situaciju? :)

• mateasa
    11. Veljača 2019. 19:17

i da, tokom razdoblja nakon ovulacije i prije danas sam svakih par dana imala gust bijeli iscjedak-bez mirisa ili icega takvoga ( kao prije ovulacije). :/

ena0206
    12. Veljača 2019. 15:55

Pozdrav,
    Zadnju mjesecnicu sam imala  22.01.2019.
    Nezaštićeni spolni odnos sam imala 5.02.2019.(tocno 15ti dan ciklusa,a ciklus mi obicno traje 28-30 dana). 
    Ovo je prvi mjesec da muz i ja radimo na bebi, pa smo novi u svemu ovome. 
    Dan iza odnosa imala sam obilnu,prozirnu i rastezljivu sluz(nadam se da je to bila ovulacija).
    Sada, evo nakon  tjedan dana bole me grudi uzasno i imam neki bijeli gusti iscjedak.. dobiti me je za tjedan dana. 
    Kada najprije mogu napraviti test na trudnocu i postoji li uopce šansa da budem trudna. 😊
    Hvala unaprijed svima na odgovorima. 

Mocusa
    12. Veljača 2019. 18:55

ena0206

Pozdrav,
    Zadnju mjesecnicu sam imala 22.01.2019.
    Nezaštićeni spolni odnos sam imala 5.02.2019.(tocno 15ti dan ciklusa,a ciklus mi obicno traje 28-30 dana).
    Dan iza odnosa imala sam obilnu,prozirnu i rastezljivu sluz(nadam se da je to bila ovulacija).
    Sada, evo nakon tjedan dana bole me grudi uzasno i imam neki bijeli gusti iscjedak.. dobiti me je za tjedan dana.
    Kada najprije mogu napraviti test na trudnocu i postoji li uopce šansa da budem trudna. 😊

Naravno da postoje sanse da si trudna jer imala si nezasticeni spolni odnos najvjerojatnije u vrijeme plodnih dana buduci da spominjes uocenu plodnu sluz. Iako su bolne grudi simptom pms-a, isto moze biti jedan od ranih simptoma trudnoce. Za napraviti test preporucuje se da ti barem kasni menga. Ja sam svoj test radila dva dana prije ocekivane menge jer sam imala probadanja u jajnicima i bio je pozitivan. Sve ovisi kad je doslo do zaceca i imolantacije zametka u maternicu jer tek tad test moze pokazati pozitivno. 

Mocusa
    12. Veljača 2019. 18:56

*implantacije

Doris3101
    12. Veljača 2019. 20:15

Pozdrav, trebala bih vasa misljenja. 
    Zadnju menstruaciju imala sam 9.-13.1. te sam prije 5 dana radila test koji je bio pozitivan, nakon toga jos 3 plus jedan digitalni za svaki slucaj i svi su pokazali plusic. Jucer sam napravila jos jedan (valjda jer se bojim ili mislim da je sve to san jos) i opet je naravno bio plusic.
    Imam bolovr u donjem dijelu stomaka, tj. 
    I ledja me uzasno znaju boljet. Konstantno skoro. Cijelom duzinom. Grudi su mi natečene, bolnena dodir. 
    Imala sam uzasno bijel gust iscjedak. 
    Ali nisam imala nikakvo implatacijsko krvarenje, sto be znam da li je moguce da ga ni ne bude. 
    Menstruacija mi treba sutra doci. 
    Najvise me muce svi ovi bolovi?
    Svasta sam procitala i prvise sam zabrinuta da nije nesto lose?
    Hvala vam puno :) 

andjelina23
    12. Veljača 2019. 20:24

Doris3101

Zadnju menstruaciju imala sam 9.-13.1. te sam prije 5 dana radila test koji je bio pozitivan, nakon toga jos 3 plus jedan digitalni za svaki slucaj i svi su pokazali plusic. Jucer sam napravila jos jedan (valjda jer se bojim ili mislim da je sve to san jos) i opet je naravno bio plusic.
    I ledja me uzasno znaju boljet. Konstantno skoro. Cijelom duzinom. Grudi su mi natečene, bolnena dodir.
    Ali nisam imala nikakvo implatacijsko krvarenje, sto be znam da li je moguce da ga ni ne bude.

ne briniii :)
    dok god nema krvarenja :)
    takvi bolovi su normalni, tijelo se privikava na novo stanje, maternica se siri :)
    meni je isto tako bilo, proci ce..samo se opusti i uzivaj...i naravno naruci se na pregled i obavezno pocni pit folnu kiselinu :)
    ako te jos sta zanima pitaj :)

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

• Embarasada
    12. Veljača 2019. 20:59

Doris3101

Ja mislim da je češće da ne bude implantacijsko nego da ga ima. 
    Bitno da nemas neke jake bolove i krvarenja. Ako bude sta od toga slobodno odi na hitnu da te pogledaju i daju progesterone za očuvanje trudnoće ako treba. 
    Nadam se da će sve biti dobro! 
    Ginekolog će te vjer naručiti za 2 tjedna na pregled kada će se moci čuti srce :)

ena0206
    12. Veljača 2019. 23:10

Mocusa

ena0206

Pozdrav,
    Zadnju mjesecnicu sam imala 22.01.2019.
    Sada, evo nakon tjedan dana bole me grudi uzasno i imam neki bijeli gusti iscjedak.. dobiti me je za tjedan dana.

Naravno da postoje sanse da si trudna jer imala si nezasticeni spolni odnos najvjerojatnije u vrijeme plodnih dana buduci da spominjes uocenu plodnu sluz. Iako su bolne grudi simptom pms-a, isto moze biti jedan od ranih simptoma trudnoce. Za napraviti test preporucuje se da ti barem kasni menga. Ja sam svoj test radila dva dana prije ocekivane menge jer sam imala probadanja u jajnicima i bio je pozitivan. Sve ovisi kad je doslo do zaceca i imolantacije zametka u maternicu jer tek tad test moze pokazati pozitivno.

Joj, hvala ti na odgovoru. 💓
    Ja cu poludjeti od nestrpljenja.... jos tjedan dana do ocekivane menge.. znaci kako da izdrzim do tada. 😲😶🤨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.