'Umoran sam od toga kako drugi roditelji reagiraju kad shvate da imamo samo jedno dijete'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
 • Najnoviji
 • Najstariji
 • Važna obavijest
  Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
 • Miya

  Broj poruka: 3

  Prijavi adminu

  Ako su htjeli imati samo jedno dijete. To je sasvim normalno. Koliko mladih parova ima samo jedno dijete pa ovdje nije ništa čudnoga i novoga. Evo moja prijateljica koja se zove: Maja. Ona i njezin suprug Filip imaju samo jedno dijete i to kćer koja se zove: Korina. Maja i njezin suprug Filip nemaju dvoje djece. Nego imaju samo jednu kćer. A njihova zajednička prijateljica ima dvoje djece i nikada a a baš nikada nije bila prigovarala zbog toga što Maja i Filip imaju samo jednu kćer. Jer se njihova djeca vole igrati se i družiti se sa Korinom. Jer svo troje idu u školu. I recimo ovakvo uzmimo za primjer moju najbolju prijateljicu koja se zove: Lucija Mala Ptičar. Ona i njezin dragi imaju isto tako samo jednu kćer koja se zove: Božena. Moja prijateljica Lucija ima sestru koja živi u Krapini. Ona i njezin suprug imaju isto također samo jednu kćer. Ili recimo njezin brat koji se zove: Josip Ptičar. On i njegova supruga imaju četveroje djece pa nikada nije bio svojoj sestri prigovarao zašto njegova sestra i njegov šogor imaju samo jednu kćer. Čak nije niti svojoj drugoj sestri prigovarao da zašto njegova druga sestra i drugi šogor imaju isto također samo jednu kćer. I koliko mi je poznato da mladi parovi koji su u braku oni sami odlučuju koliko budu imali djece. Da li budu imali samo jedno dijete ili budu imali dvoje ili troje djece. 

 • Avatar malala

  malala

  Broj poruka: 1483

  Prijavi adminu

  A ima nas koji imamo jedno dijete iako to nije naš izbor, nego izbor prirode, Boga ili tko zna koga. I boli me, jako me boli kad nas pitaju kad će drugo ili zašto čekamo, njemu treba brat ili sestra da nije sam u životu. A ja od tuge i boli ne znam što bih rekla, kako suzdržati suze i krik boli iz svoje duše. 😓

  👶 2016. hitni carski
  🤰 no.2 od 9/19
  👦 39 👩 38
  Amh 25, IR
  3x biokemijska t 😓
  VV - 2x AIH 😓
  9/21 prirodni ivf - prazan folikul 😓
  12/21- 1.stimulirani, samo 1 folikul- prazan 😓
  BetaPlus - 3/22, 2.stimulirani - 12 js, 7 oplođenih, bez et, 1 🐧
  FET 4/22 biokemijska
  9/22- 3.stimulirani, 8 js, 3 oplođene, et 2 trodnevna

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.