Ako su htjeli imati samo jedno dijete. To je sasvim normalno. Koliko mladih parova ima samo jedno dijete pa ovdje nije ništa čudnoga i novoga. Evo moja prijateljica koja se zove: Maja. Ona i njezin suprug Filip imaju samo jedno dijete i to kćer koja se zove: Korina. Maja i njezin suprug Filip nemaju dvoje djece. Nego imaju samo jednu kćer. A njihova zajednička prijateljica ima dvoje djece i nikada a a baš nikada nije bila prigovarala zbog toga što Maja i Filip imaju samo jednu kćer. Jer se njihova djeca vole igrati se i družiti se sa Korinom. Jer svo troje idu u školu. I recimo ovakvo uzmimo za primjer moju najbolju prijateljicu koja se zove: Lucija Mala Ptičar. Ona i njezin dragi imaju isto tako samo jednu kćer koja se zove: Božena. Moja prijateljica Lucija ima sestru koja živi u Krapini. Ona i njezin suprug imaju isto također samo jednu kćer. Ili recimo njezin brat koji se zove: Josip Ptičar. On i njegova supruga imaju četveroje djece pa nikada nije bio svojoj sestri prigovarao zašto njegova sestra i njegov šogor imaju samo jednu kćer. Čak nije niti svojoj drugoj sestri prigovarao da zašto njegova druga sestra i drugi šogor imaju isto također samo jednu kćer. I koliko mi je poznato da mladi parovi koji su u braku oni sami odlučuju koliko budu imali djece. Da li budu imali samo jedno dijete ili budu imali dvoje ili troje djece.
Sortiraj odgovore
Najstariji