'Umoran sam od toga kako drugi roditelji reagiraju kad shvate da imamo samo jedno dijete'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miya

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Ako su htjeli imati samo jedno dijete. To je sasvim normalno. Koliko mladih parova ima samo jedno dijete pa ovdje nije ništa čudnoga i novoga. Evo moja prijateljica koja se zove: Maja. Ona i njezin suprug Filip imaju samo jedno dijete i to kćer koja se zove: Korina. Maja i njezin suprug Filip nemaju dvoje djece. Nego imaju samo jednu kćer. A njihova zajednička prijateljica ima dvoje djece i nikada a a baš nikada nije bila prigovarala zbog toga što Maja i Filip imaju samo jednu kćer. Jer se njihova djeca vole igrati se i družiti se sa Korinom. Jer svo troje idu u školu. I recimo ovakvo uzmimo za primjer moju najbolju prijateljicu koja se zove: Lucija Mala Ptičar. Ona i njezin dragi imaju isto tako samo jednu kćer koja se zove: Božena. Moja prijateljica Lucija ima sestru koja živi u Krapini. Ona i njezin suprug imaju isto također samo jednu kćer. Ili recimo njezin brat koji se zove: Josip Ptičar. On i njegova supruga imaju četveroje djece pa nikada nije bio svojoj sestri prigovarao zašto njegova sestra i njegov šogor imaju samo jednu kćer. Čak nije niti svojoj drugoj sestri prigovarao da zašto njegova druga sestra i drugi šogor imaju isto također samo jednu kćer. I koliko mi je poznato da mladi parovi koji su u braku oni sami odlučuju koliko budu imali djece. Da li budu imali samo jedno dijete ili budu imali dvoje ili troje djece. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.