Je li naš dom siguran?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MonikaB
    22. Travanj 2016. 21:26

Dragi roditelji,

Bojite li se za sigurnost vaših mališana unutar vlastita doma?

Moj mališan je dosta živahan i sve ga zanima. Dosta "putuje" po kući. Shvatila sam da zna iskoristiti samo trenutak moje nepažnje i već je na vratima balkona, kupaone ili kuhinje. Također, nekako mi se čini da bi ga svašta u kućanstvu moglo ozljediti.

Imate li vi nekada osjećaj da trebate nešto dodatno da bi mogli STALNO pazili na svojeg mališana?

nanci
    25. Travanj 2016. 11:28

Pa neznam dok je bio manji bili smo u dnevnom skupa jer mi je kuhinja spojena sa njim tako da sam ga imala na oku al i on je bio mali priljepak pa je svuda hodao zamnom..tv je isto znao dirat al najvise me bilo strah tih rubova da se neudari jer je bio aktivan..treba ih gledat nikad neznas sta im je napameti pogotovo kad se umiri odma znam da nesta smjera hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.