Je li naš dom siguran?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MonikaB

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Dragi roditelji,

    Bojite li se za sigurnost vaših mališana unutar vlastita doma?

    Moj mališan je dosta živahan i sve ga zanima. Dosta “putuje” po kući. Shvatila sam da zna iskoristiti samo trenutak moje nepažnje i već je na vratima balkona, kupaone ili kuhinje. Također, nekako mi se čini da bi ga svašta u kućanstvu moglo ozljediti.

    Imate li vi nekada osjećaj da trebate nešto dodatno da bi mogli STALNO pazili na svojeg mališana?

  • Avatar nanci

    nanci

    Broj poruka: 53

    Prijavi adminu

    Ja sam se takoder bojala dok je bio manji..hoce li nesta u usta stavit ili se na neki cosak udarit..al hvala Bohu nije bilo tezih ozljeda..sad kad je stariji(3 godine) najvise se bojim balkona nekako jos uvijek nisam sigurna da li shvaca opasnost od visine tako da pokusavam cijelog dana pregledavat situaciju da nije mozda blizu i ako bude na balkonu uvijek sam sa njim..jest da nam je visoka ograda al svejedno nikad nisam sigurna

  • MonikaB

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav Nanci,

    Hvala ti na podijeljenom iskustvu :)

    Joj ja se isto bojim balkona najviše ali strah me i da ne prevrne nešto na sebe. U dnevnom imamo veliki TV koji mi izgleda baš nestabilan. On se voli približiti i igrati se ispred TV-a kada je neki crtić ili nešto njemu zanimljivo, pa me strah da ne povuče TV na sebe.

    Uspijevaš li ga stalno paziti? Ja mu ne bih htjela ograničavati kretanje i istraživanje, ali ne mogu ga ni stalno imati na oku.

  • Avatar nanci

    nanci

    Broj poruka: 53

    Prijavi adminu

    Pa neznam dok je bio manji bili smo u dnevnom skupa jer mi je kuhinja spojena sa njim tako da sam ga imala na oku al i on je bio mali priljepak pa je svuda hodao zamnom..tv je isto znao dirat al najvise me bilo strah tih rubova da se neudari jer je bio aktivan..treba ih gledat nikad neznas sta im je napameti pogotovo kad se umiri odma znam da nesta smjera hehe

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.