Jako niska Beta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Fauna

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Cure, molim da mi kažete vaše iskreno misljenje. Danas je dan očekivane menstruacije, napravila sam ujutro test i bila je blijeda crta. Otisla sam vaditi betu, sada dobila nalaz HCG 10. Nazvala sam ginekologa ali nije ništa htio reći osim da ponovim Betu u ponedjeljak. Meni se tih 10 čini toliko jako malo s obzirom na dan u ciklusu, šta vi mislite?

Marina.25

Broj poruka: 90

Prijavi adminu

Fauna

Cure, molim da mi kažete vaše iskreno misljenje. Danas je dan očekivane menstruacije, napravila sam ujutro test i bila je blijeda crta. Otisla sam vaditi betu, sada dobila nalaz HCG 10. Nazvala sam ginekologa ali nije ništa htio reći osim da ponovim Betu u ponedjeljak. Meni se tih 10 čini toliko jako malo s obzirom na dan u ciklusu, šta vi mislite?

Koji je dan ciklusa? Je li mozda bila kasnija O?

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• Fauna

Prijavi adminu

Hej Marina! Je, bila je očito kasnija ovulacija, jer smo odnose planirali u najplodnije dane i samo jednom se odnos dogodio kasnije dane mjeseca, za koje se smatra da su tada niske sanse za trudnocu :) Tako da smo imali sreće. Išla sam 2x nakon toga još vadili betu i za sada je sve oke, na prvi pregled idem za 10 dana (narucio me ranije vec ovaj tjedan, ali nisam htjela riskirat i da slucajno se jos nista ne vidi jer bi me to bacilo u komu) 

• saraaaa2521

Prijavi adminu

Ako bi mogle meni da napisete iskustva, naime danas je 4 dan kako mi kasni menstruacija juce sam radila betu 4.1 test za trudnocu sam radila prekljuce i bio je + ali blijedo bas. Zadnja mens bila 05.10 do 10.10 inace su mi uvijek tacne menstruacije bez kasnjena. Voljela bih da sam trudna ali sve mi govori da ovo mozda ipak nije trudnoca. Da li je beta mozda prepano uradjena? Ma da i po plodnim danima to nije to jedino ako je ovulacija kasnila. Ako je neko imao slicno iskustvo ili zna nesto vise od mene neka pise 😄

Riri🤰🏽

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

saraaaa2521

Ako bi mogle meni da napisete iskustva, naime danas je 4 dan kako mi kasni menstruacija juce sam radila betu 4.1 test za trudnocu sam radila prekljuce i bio je + ali blijedo bas. Zadnja mens bila 05.10 do 10.10 inace su mi uvijek tacne menstruacije bez kasnjena. Voljela bih da sam trudna ali sve mi govori da ovo mozda ipak nije trudnoca. Da li je beta mozda prepano uradjena? Ma da i po plodnim danima to nije to jedino ako je ovulacija kasnila. Ako je neko imao slicno iskustvo ili zna nesto vise od mene neka pise 😄

Pozdrav Saraaaaa2521,
    nažalost vrijednost Bhcg 4.1 negativan je rezultat na T. Bhcg mora iznositi vise od 5 da bi se smatralo da T postoji. Isto tako ako bi se radilo o T, Bhcg 4 dan kašnjenja M mora iznositi vece vrijednosti od graničnih 5.
    Ima sad tu jos dosta nekih opcija, ukoliko vam je kasnila O ili bila kasnija implementacija, u tom slucaju moze biti T koja se jos nije otkrila. Probajte jos napraviti test na mokraću ako i dalje kasni M… Nekada M kasni zbog poremećaja rada hormona ili nekih drugih faktora.
    Želim vam da u skorije vrijeme ostvarite željenu trudnocu 🫶🏻

• saraaaa2521

Prijavi adminu

Riri🤰🏽

saraaaa2521

Pozdrav Saraaaaa2521,
    nažalost vrijednost Bhcg 4.1 negativan je rezultat na T. Bhcg mora iznositi vise od 5 da bi se smatralo da T postoji. Isto tako ako bi se radilo o T, Bhcg 4 dan kašnjenja M mora iznositi vece vrijednosti od graničnih 5.
    Ima sad tu jos dosta nekih opcija, ukoliko vam je kasnila O ili bila kasnija implementacija, u tom slucaju moze biti T koja se jos nije otkrila. Probajte jos napraviti test na mokraću ako i dalje kasni M… Nekada M kasni zbog poremećaja rada hormona ili nekih drugih faktora.
    Želim vam da u skorije vrijeme ostvarite željenu trudnocu 🫶🏻

Hvala ti puno na odgovoru, danas sam ponovila betu i sad je 28.2 sad je pozitivna iskreno se nadam da je sve uredu, izgleda da je ipak kod mene kasnila ovulacija 🙃

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.