Poz!
Iz Donjeg Miholjca sam.Pripremam se za IVF.Maloprije sam dobila popis stimulanata za IVF.
Trebam Merional 75mg
Orgalutran
Ovitrelle
Utrogestan
Gdje nabaviti ili ima neko za prodati povoljnije ako je ikom ostalo
Pozdrav... Inace imas temu potpomognuta oplodnja 2 dio di ima dosta cura pa mozes tamo pitat. Pretpostavljam da ides privatno kad kupujes lijekove. Znam u Zg da su spominjali jednu ljekarnu gdje su lijekovi jeftiniji. A utrogestan dobis od soc.gin. na recept to ne moras kupovati. Sretno.
Pozz svim borilicama, evo mene nakon 7mj pauze, ipet sam u Petrovoj. Ostala sam trudna prirodno, bete 2000,ali je opet extrica sad samo na ljevom jajovodu, nasla sam se tu jel sam htjela da me pogleda dr. TOMICIC, a onda ne on i ostavio u bolnici, jucer je bižja operacija... Danas, gore nego jucer... Sve me boli.... Sva sam nikakva, 😥😥sama u sobi i bez televizije, i još uvjek ne vjerujem kaj mi se događ. 5 trudnoća, od toga 2 prirodne, 3 potponognute.... I svih 5 ogromne bete i onda pobacaji... To je sad vec 3 vanmaternicna. Tako sam jadna i tuzna, 💕 ce mi puknut.
Ketica zao mi je zbog tvoje situacije, ogromni gubitci. Brz oporavak u bolnici. Imas temu Potpomognuta oplodnja vol. 2, na nju se javi, pa ces sa curama razmjenjuvati iskustva, i tamo ima svasta, svakakvih dijagnoza, mozda dobijea neke savjete sto bi mogla dalje, i koje nalaze raditi. Sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji