Implatacijsko krvarenje ili menstruacija?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bebi2711
    11. Ožujak 2025. 15:37

Pozdrav.Zanimaju me neke stvari,a čitam da ovdje ima puno dragih ženica koje znaju dosta toga🤗.
    Prošle godine u martu sam imala spontani pobačaj.
    Zadnja menstruacija je bila 10.02, odmah nakon smo radili na bebi.
    Znači od 15.03 do danas nekih 13 puta sa ejakuliranjem.
    Ciklusi su mi zadnja tri mjeseca na 26 dana.Jajnici i sve ostalo u urednom stanju.
    Menstruacija je kasnila 3 dana,danas se pokazalo oskudno krvarenje blago crvene boje,ali sluzava,prelazak u smeđi iscjedak.
    Od simptoma već para dana su prisutni jaka pospanost,jaka bol u grudima(stvarno jaka), x nekih prištića svuda po tijelu koji su se povukli,lagani bolovi u grčevi u stomaku već danima.
    Rađena 2 testa Clearblue oba negativna s tim da su rađena pred večer.
    Da li je neko imao sličnu situaciju?Molim vas što brži odgovor,jako želimo bebu i svaki savjet je dobrodošao.
    Da li mislite da je u pitanju menstruacija ili ipak ne? Koliko dana treba sačekati ako bude implatacijsko pa da se ponovi test?

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.