Implantacija ili?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • JuneMercury

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Ćao svima :) Znam da je mnogo razgovora bilo na ovu temu, ali me zanima da li je neko imao slično iskustvo mome. Objasnit ću šta se dešava… Naime, tri dana prije nego što redovno trebam dobiti M (a M mi je uvijek tačna) , dobila sam krvarenje roskaste boje u veoma maloj količini. Drugi dan je to krvarenje bilo obilnije, ali opet ne tako obilno kao M (inače imam jako obilne M). Treći dan ništa do popodnevnih sati kada sam dobila tamniji iscjedak. Četvrti dan skoro, pa ništa, osim što sam imala crvenkasto-roskastu boju krvi kada se obrišem papirom. Danas je taj peti dan i nema apsolutno ništa. Inače M mi traje 6-7 dana i jako je obilna do 4. dana, a poslije lagano “odlazi”. Ono što me buni je to da nisam imala nikakve ugruške, osim jaaaako sitnih ugrušaka, koje možda ne bih tako ni nazvala. Ispričavam se na dugom postu, ali voljela bih znati da li je neko imao slično iskustvo, jer ne bih ponovo da ugledam minus na testu :(

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.