Implantacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stevie_G
    06. Rujan 2025. 16:18

Pozdrav,molim ako netko ima iskustva s implantacijskim krvarenjem..zadnju M sam imala 7.8.odnos 25.8. zadnji ciklus mi je bio 33 dana,inace tako od 28-30..jucer,znaci 30 dan ciklusa tokom brisanja se pojavilo par kapi krvi,mozda 2-3,onako bas svijetlo roze,nakon toga danas tokom dana samo kapljice svijetlo smedjeg iscjetka..grudi su mi bile dosta napete do prije nekih 2 dana..danas jesu ali ne toliko..mislite li da je to implantacija..mislim znam da niste vidovite,ali pitam samo ima li tko takvih iskustava..hvala 🥰

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.