dana22,sretno i hvala na podrsci, nosim se s tim najbolje sto mogu.jedva cekam cetvrtak
Tyna
Ma vidjet ćeš da je sve u redu, opusti se i polako dan po dan.. Uživaj u trudnoći i javi se nakon pregleda 😉
I tebi hvala
Tyna30 držim vam fige! Ja sam imala sličnu situaciju s praznom vrećicom dosta kasno, a evo sada mi kćer već trčkara oko mene dok ovo pišem .
Mary36 hvala ti na postu ,nadam se da ce i oko mene tako trckarat jedno za koju godinu i da cu ovakve postove podrske i ja pisati ostalim curkama i zenama,jako lijepo,hvala ti
Tyna
Cure evo mene, bila na kontroli i danas je gv 9,5 mm a crl 0,2 mm
Kaže doktor da nije dobro i da je i dalje premalo, zvala sam mpo doktora i sutra idem k njemu.. Moj socijalac govori da sam trudna 7-8 tjedana a ja na fet išla 21.11. Ne znam sto reci
Dana i cure,
Moja T je smjestena u rogu maternice, sto se smatra vanmatericnom T, beta i dalje raste sad je preko 8000.
Sutra ce me opet pregledati i odluciti kako ce to riješiti, laparoskopski ili kako vec.
Dana, to ti odgovara za 5 tjedan.
Pogledaj malo na netu, meni je u prvoj T sa 5 + 6 bilo crl 2 mm, i to je odgovaralo 5 tjednu.
Mono1111 zao mi je sto je tako ispalo
Znam da je samo sto po njemu to nije dobro ni za taj tjedan
Curke zao mi je sto je vama tako tuzno ispalo...meni je sve ok,necu sad s veseljem,rastuzile me vase vijesti,drzte se.
Tyna
Kod mene ipak sve ok, jučer sam bila kod svog mpo doktora i srce kuca i beba je dobro
Sortiraj odgovore
Najstariji