Mala gestacijska vrećica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana22
    08. Prosinac 2016. 09:38

pozdrav, bila sam kod ginekologa i trudna sam negdje 4 tt i kaže da je gv nešto manja nego sto bi trebala biti.. 4,7 mm je pa me je uplašio jako.. Da li koja ima sličnih iskustava i da je na kraju bilo sve ok?? Inače to je mpo trudnoća

mono1111
    08. Prosinac 2016. 11:25

Dana,
    Ne znam odgovor na tvoje pitanje, da li je to premalo ili ne ali ti svakako želim svu srecu.
    Meni je neki dan vidio dr.navodno GV velicine 2,5 mm a tek sam 4 + 3 i beta je taj dan bila 155.
    Nije dr.nista komentirao na to, to je jako rano.

dana22
    08. Prosinac 2016. 12:05

I ja mislim da je rano, meni je Beta u ponedjeljak bila 597 a jučer sam bila na uzv, u iduću srijedu opet idem na uzv pa se nadam da ce sve biti ok

dana22
    08. Prosinac 2016. 15:42

Sutra bi trebala betu vadit i samo se nadam da ce biti ok, ne znam zašto mi je uopće ista i govorio..

mono1111
    08. Prosinac 2016. 16:27

Moram napisati da je mene jako zabrinuo nalaz na kojemu pise da se nalazi intrautearno GV ili pseudogestacijska vrecica.
    Kad sam citala o toj pseudoges.....pise da se to događa u ektopicnoj T, valjda vanmatericnoj gdje je plod pricsvrsen za neki drugi sloj maternice ali u maternici valjda.
    Ugl.ta T ne uspjeva.
    Nije mi nista rekao dr.za tu pseudo...nego sam na nalazu procitala.
    I ja sutra vadim betu i u pon opet i u sri idem na uzv.
    Ja sam morala ici tako rano jer su mi morali potvrditi T i odmah uveliClexane ( heparin).
    Dana, javi betu sutra...

dana22
    09. Prosinac 2016. 07:44

Jutro, nisam ipak vadila betu jer još nisu dobili reagens.. I mogu reci da nisam ni najmanje nervozna jer sam uvjerena da je sve kako treba biti 😀 
    Mono1111 javi se

mono1111
    09. Prosinac 2016. 14:31

Evo ja vadila i preko 600 je. Sto je dobro. 
    Opet idem u pon vaditi, ali nadam se da sve ide kako tteba.
    Samo ti misli pozitovno !!!!! I vjeruj da ce biti sve dobro i vjerovatno ce i biti.
    Držim figeeeee ali cini mi se da je sve ok.
    Javiiii
    Gdje vodis T? U nekoj bolnici??

dana22
    09. Prosinac 2016. 15:23

Ajd super, samo nek sve ide dobro 😀
    Kod svog socijalca vodim trudnoću, danas sam se čula sa Dr koji mi je radio fet i kaže da je gv dobra i da se ne sekiram.. Ne moram ni govorit koliko mi je lakše 😊😊

mono1111
    09. Prosinac 2016. 18:08

Onda nemoj razmisljati o tome. Biti ce sve ok.
    Javi betu u pon ako ides vaditi.
    I u sri uzv.
    I ja idem u sri na uzv.
    Samo pozitivnooo :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.