LeoSimba, sto si saznala vezano uz Detralex u trudnoci?
Ja vec nocima ne spavam od hemeroida, a mogu samo pretpostaviti kako ce biti poslije poroda.
Doktor mi preporucio Detralex poslije poroda, ali ne znam kako se kombinira s dojenjem. Jednistavno nije istrazeno. Ako ce biti toliko gadno da necu moci ni brinuti o bebi od bolova (sad ne bih mogla) morala bih pauzirati s dojenjem koja 2 tjedna. A bojim se kako onda opet poceti, odnosno natjerati bebu da sisa.
U protekla 4 mj probala sam Hemopropin, Hemeroprotect, Himalaya kremu, maslinovo ulje s kamilicom, kantarionovo ulje, neki Mama Bottom Balm sa IHerba (mjesavina raznih trava), Sudocrem, Proctis M cepice… nista ne pomaze.
ajme užas,ti hemeroidi su stvarno grozni,ja kad sam rodila mene su oni bolili vise nego sam porod
Dal ti možda pomogne hladni tus ili oblog?
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Pomogne, ali samo nakratko.
Ne znam sto vise napraviti. Nije me ni strah poroda koliko tih hemeroida. A znam da ce biti jos gore cim krene izgon bebe.
Ne buš ti na porodu ni znala kaj su hemeroidi, vjeruj mi...probaj si za vanjske hvarsko ulje s gospinom travom (dm) nanijeti na vatu za skidanje šminke,najbolje onu koja se kida i neka ti stoji na njima koliko je to moguće,ne samo premazati i baciti vatu,a ako imaš unutrašnje hemo ex-bočica je na pumpicu.Meni je pomoglo,jako dugo sam ih imala poslije poroda,u potpunosti su nestali tek 6 mjeseci nakon.Naravno,ne moram naglašavati posebnu higijenu nakon nužde
Ne buš ti na porodu ni znala kaj su hemeroidi, vjeruj mi...probaj si za vanjske hvarsko ulje s gospinom travom (dm) nanijeti na vatu za skidanje šminke,najbolje onu koja se kida i neka ti stoji na njima koliko je to moguće,ne samo premazati i baciti vatu,a ako imaš unutrašnje hemo ex-bočica je na pumpicu.Meni je pomoglo,jako dugo sam ih imala poslije poroda,u potpunosti su nestali tek 6 mjeseci nakon.Naravno,ne moram naglašavati posebnu higijenu nakon nužde
Koristila sam te obloge od ulja gospine trave preko noci. I nista nije pomoglo..
U proslosti je jedino pomogao Pilex. Kad sam ga prvi puta popila nisam imala hemice 2 godine. I onda sam ga pila par mjeseci prije trudnoce, ali ovaj puta su se vec nakon 4 mjeseca pojavili. I tako ih vec mjesecima neprekidno vucem sa sobom. Ali sada u poslijednjih mjesec i pol su toliko bolni da ima dana kada mi dodje da vristim od bolova.
Zadnja dva dana cak i lagano naprezanje tog vaginalno-rektalnog dijela kod male nuzde je vec ko da me netko ziletom reze. A kamoli tek kod velike nuzde.
A ispiranje čajem od hrastove kore? Meni je to pomoglo nakon poroda. Više nema ništa.
Sortiraj odgovore
Najstariji