Hemoroidi poslije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • megi11
    05. Prosinac 2014. 11:26

joooooj mene je taj hemosens spasio! imala sam ogromnu kvržicu dole koja je izgledala kao da će svakog trenutka puknut. mazala sam gel dva tjedna i sve mi je nestalo, a tek kasnije sam pročitala da je to zapravo aloe vera. sada čim osjetim da se kreću vraćati odmah mažem i više mi se uopće ne pojavljuju kvržice 

• tamy24
    15. Siječanj 2015. 23:12

Pročitala sam sve vaše postove, i jako mi je drago da vam se u većini hemeridi povukli.Ali ono ššto me zanima da li vam je riječ bila o vanjskim ili unutarnjim? i koliko ih je bilo i koliko su veliki bili?

evo ja sam sada u 30 tt pojavili su mi se oko 10 tt, i od tada ne prolazi. (s napomenom i da sam prije trudnoće bila sklona), ali ovo što je sada na guzi je grozno. Imam jedan al je toliko velik i grozan. Mogla bih reći i 3 cm, viri vanjski hemiić, pa me zanima da li ste imale toliki (veliki) pa da vam se povukao u pomoć kremi ili je to bilo nešto maleno. <

Može savjet svakako?

Trenutno se svakodnevno mažem sa kantrionovim i hemopropinom, al hemić ne prolazi (tj. ne povlaći se) samo ublažava bol, uhh... da li će mi se to ikada povući?

Nalah
    20. Siječanj 2015. 09:10

Za unutrašnje me spasio Hemo-ex s pumpicom,iz apoteke a za vanjske hvarsko ulje s gospinom travom iz dm-a,po principu na vatu pa između guza

Nalah
    20. Siječanj 2015. 09:10

Za unutrašnje me spasio Hemo-ex s pumpicom,iz apoteke a za vanjske hvarsko ulje s gospinom travom iz dm-a,po principu na vatu pa između guza

• frane
    24. Veljača 2015. 11:07

meni je moj liječnik nakon poroda preporučio da počnem koristiti neki proizvod kao što je hemosens pošto se to istovremeno koristi i za unutarnje i za vanjske hemeroide. ja sam hemosens koristila mjesec dana i hemeroidi su mi nestali u potpunosti. sad uzimam samo kapsule svakih pola godine čisto preventivno zato jer mi poboljšava probavu i neda da se hemeroidi  ponovo stvore. Za sad djeluje i nadam se da se nece više vratiti

Nalah
    24. Veljača 2015. 11:55

Ja sam presretna da su se skroz povukli,odlazak na wc je bio izrazito bolan

• crvena
    30. Ožujak 2015. 12:46

Pozz cure,evo da se uključim i ja u temu!Nakon 12 godina borbe sa "gostima" na guzi i isprobavanja,valjda svih mogućih kemijskih i prirodnih lijekova,napokon sam pronašla lijek!Našla sam ga u predjelima na jednoj kulinarskoj stranici!!!ogulit i naribat jedan krumpir(srednje veličine) i pomiješat sa žličicom maslinovog ulja,stavit direktno na "gosta"preko noći.Tu večer sam osjetila da će bit belaja i odmah reagirala.Cure moje,desilo se čudo!!!Kod "gostiju" koji su se navikli bit kod vas duže vrijeme,samo treba bit uporan.Otprilike 14 dana i odu!Preporučam od !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.