Hemoroidi kod bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • t

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Pozdrav!
    Zanima me da li je netko imao slučaj sa hemoroidima kod beba? Beba ima 4,5mj. i odjednom se pojavio jedan, beba je na majčinom mlijeku plus jedan obrok ad, nema zatvor -stolica redovna. Da li cijepljenje može biti uzrok? Pojavio se tjedan dana nakon cijepljenja.

  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    Mislim da hemeroid nema nikakve veze sa cijepljenjem, dolazi ili od naprezanja ili od tvrde stolice. Iako je stolica redovita, može biti da se beba napreže dok ju izbacuje jer time i povlači d.crijevo i tako nastane dotični. Potražite savjet pedijatra jer oni znaju biti itekako bolni, ima kremica kojom se to maže čim prije prođe.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.