Kako se radi Papa test i vaginalni ultrazvuk?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarx

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Drage mame…prvi puta sam teudna i 6.06 imam prvi pregled..zanima me na koji nacin se radi papa test i vaginalni uzv? Jer nemam nikakvo iskustvo s tim i malo me strah :/ hvala svima :)

  • Avatar Marigmar

    Marigmar

    Broj poruka: 579

    Prijavi adminu

    Ne treba te biti strah, moja ginekologica radi meni vaginalni pregled svaki puta sada sam u 29 tjednu trudnoće, na taj način gleda da li ti je sve u redu sa cerviksom. Samo se opusti i sve će biti u redu, i čestitam 😀


  • Avatar Ugolina

    Ugolina

    Broj poruka: 4926

    Prijavi adminu

    Nisam shvatila, prvi put si trudna,a nikad jos nisi niti bila na pregledu kod ginica ili si bila na pregledu i prije,ali ne trudna??

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]

  • Avatar Ugolina

    Ugolina

    Broj poruka: 4926

    Prijavi adminu

    U svakom slucaju se ne moras bojat pregleda jer je i jedno i drugo bezbolno.. Valjda necu bit predirektna,ali ocito ti trebaju detalji.. Papa test se izvodi tako da rasiris noge a dr. ti dolje gurne nesto cime ti ju malo rasiri,a onda ti kao nekakvim stapicem s vaticom uzme bris.. A vaginalni uzv je spravica kojom ti recimo posnimi iznutra rodnicu, takoder ne boli (naime,muska stvar je veca i deblja,hehehe),ali kada vidis onu tockicu na ekranu bit ces neizmjerno happyyyyyyy.. Ili koliko si trudna?? Meni se na uzv s osam tjedana vidlo tijelo,glavica i cetiri izdanka,kao udovi i vrtilo se neprestano, slaaatkooo

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.