Grupa podrške ženama koje su u visokom stupnju trudnoće izgubile dijete

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Sfingaaa

    Sfingaaa

    Broj poruka: 46

    Prijavi adminu

    Drage žene…
    Svjesna sam da je ovo veoma bolna tema o kojoj teško progovaraju one koje su kroz to prošle, ali šutnjom nećemo izbrisati nečije suze, bol i neizgovorenu patnju.
    Sama sam početkom ove godine prošla kroz taj pakao, a nisam imala nikoga sa kime bih razgovarala na način da me u potpunosti razumije. Ne želim da se nakon takvog traumatičnog iskustva ijedna žena više osjeća sama, baš suprotno - želim da zna da nije sama. Nije jedina. Zato sam pokrenula grupu podrške.
    Drage žene, pogođene ovom traumom, javite se na mail grupapodrskekrugovi@gmail.com, biti će nam drago podružiti se sa vama jednom tjedno u Novom Zagrebu u prostorijama centra za humanitarno djelovanje, poslušati ćemo jedne druge i zajedno pogledati prema svjetlijoj budućnosti.
    Ako znate nekoga tko je prošao kroz spomenuto, uputite ju da se javi, naravno ako želi.
    Budimo podrška jedne drugoj i u najtežim trenutcima.
    Nina
    grupapodrskekrugovi@gmail.com

    Termin Lipanj 2021 🤰

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.