Glavobolja u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar ivyica

    ivyica

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Curke pomozite.. svaki dan me uzasno boli glava..nemam tlak,nisam primjetila da ti ima veze sa povracanjem jer povracam i kad me boli i ne boli glava.. dali ima neka od vas slican problem i kako ga rijesiti,ublaziti…

  • Avatar anakome

    anakome

    Broj poruka: 149

    Prijavi adminu

    Ja imam svako malo glavobolju, s tim da sam par puta imala bas neizdrzljivu glavobolju da nisam mogla ni spavat, ni naslonit se nit ista. Jednom prilikom sam poslala muza u ljekarnu u 3 sata po noci i teta je dala panadol, rekla je da to mogu popit u trudnoci. Spasila sam se. Isla bi bila na hitnu da nije toga bilo. Inace, izbjegavam tablete i trpim. Jucer me cijeli dan bolila gava (pocelo je noc prije) i trpila sam. Kaze mi prija da popijem tursku kavu bez šećera s limunom, Da je uzas za popit, ali da pomaze. Ja imam osjetljiv zeludac pa nemogu podnit tursku kavu, ali eto mozes to probat ako podnosis kavu.

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Ja sam u prvom tromjesječju imala jake glavobolje, ali ako nisam odmah kad je počela popila lupocet, više ni nisam jer nebi pomogao. Legla sam u zamračenu prostoriju u tišinu, odspavala pol sat i jedino je to pomagalo.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.