Ginekolog u Sesvetama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bumbali
    22. Prosinac 2014. 14:50

Mame , pls pomoć i savjet ako koja zna! Ja sam naime već godinama kod dr. Zadre u Sesvetama, sad mi je ovo treća trudnoća  ( 4mj) i čeka me 3 carski, i naravno dr.Zadro mi ne da bolovanje, inače je poznat po tome, ja sam naime iscrpljena, em imam manjak željeza i dvoje malih kikića, cijeli dan na poslu sjedim, jednostavno ne mogu raditi do kraja trudnoće, uglavnom tražim novog ginekologa, po mogućnosti Sesvete , iskustva , tko je dobar i jel prima nove pacijente, čula sam za dr. Zlatu Srebreniković, dali netko zna jel ona prima nove i hoće li mi dati bolovanje?  Hvala :)

Bog je velik!

Bumbali
    22. Prosinac 2014. 15:30

baš ti hvala na odgovoru, imam br al nitko se ne javlja, jel znaš možda radno vrijeme?

Bog je velik!

Bumbali
    22. Prosinac 2014. 15:52

hvala ti , probat ću, još da te pitam što se tiče, prenošenja kartona kako to ide?

Bog je velik!

• mara22
    23. Prosinac 2014. 00:40

ja sam morala ići do sestre od Zadre, pa potom odnijeti Zlati...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.