Gdje, što i kako?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kaufland2530

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Drage mame, trudna sam 7+2 tj te me već sada hvata panika hocu li ja sve stići naučiti o tome kako biti roditelj dok se beba rodi. Ne znam odakle krenuti, što pročitati, koga pitati o osnovnim stvarima trudnica. Jučer sam saznala da žene koje doje nesmiju jesti naranču i to mi je rekao mladić u kafiću.
    Moram priznati da me bilo sram jer nikad nisam cula za to…zato me zanima, postoje li nekakve knjihe za čitati, možda neka youtuberica koja objasnjava i uči neke stvari 🙈
    Hvala puno na odgovoru 

  • Zarica

    Broj poruka: 2618

    Prijavi adminu

    ali ne slusaj bas svaki savjet Ja dojim i jedem narance i citruse normalno. Na pocetku bebe zbija znaju biti osjetljive i bolje je izbjegavati citruse, ali cim im crijeva ojacaju ne treba prezati ni od cega. Nekima vjerojatno ne smeta ni od prvog dana. Sve ces osjetiti u hodu:) Od knjiga meni je najvise znacila Penelope leach - Your baby and child, zbilja divna knjiga. Od Jovancevica ‘Godine prve zasto su vazne’ je isto ok za pocetak, ali nije me se bas toliko dojmila. Sa psiholoskog aspekta jako je dobra ‘Moje kompetentno dijete’ od Jaspera Juula. Sretno :) 

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.