Počela sam piti folnu kiselinu i imam bolove u trbuhu ko da moram dobi menstruaciju, dal je to normalno il ne?
koliko si trudna? mene je prva 3 miseca bolilo uzasno...mislila sam da ću svaki tren dobit nisam ni znala da sam trudna.. al ja sam inace imala bolne menstruacije...
ahaa.. nisam skužila :) da, onda moguće..ili ćeš stvarno dobit mengu ili je bebica tu. saznat ćeš uskoro :)
i ja mislim da to nema veze s folnom. mene je tako bolilo povremeno cijelo prvo tromjesečje, a i sad ponekad zna...
Meni je to sve novo nemam jos djece pa imam miljun pitanja.. znaci moguće da odma poslije odnosa par dana osjetiš bolove?
pa meni su bolovi bili negdje tjedan dana pred datum očekivane menstruacije kao što mi je bilo svaki mjesec prije toga, samo što ovaj put nisam dobila mengu, nego sam ostala trudna :-)
i meni je ovo prva beba, tako da znam kako ti je.
a sve ti je to sa simptomima i bolovima individualno. nadam se da je to kod tebe znakić za bebu :-)
kad ti je uopće bila zadnja menstruacija?
Zadnju sam imala 29.10 i trajala mi kojih 5 dana i nakon toga se bacila na posao i odma za par dana osjetila bolove. A folnu isto počela piti od tad
aham, nije bilo baš tako davno. a ništa onda čekamo i držimo palčeve za plusić :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji