Folna kiselina

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • danči11
    16. Studeni 2014. 19:48

Počela sam piti folnu kiselinu i imam bolove u trbuhu ko da moram dobi  menstruaciju, dal je to normalno il ne?

Tonka18
    16. Studeni 2014. 19:52

koliko si trudna? mene je prva 3 miseca bolilo uzasno...mislila sam da ću svaki tren dobit nisam ni znala da sam trudna.. al ja sam inace imala bolne menstruacije...

Dea23
    16. Studeni 2014. 20:02

Mislim da to nema veze s folnom?

Dea23
    16. Studeni 2014. 21:10

ahaa.. nisam skužila :) da, onda moguće..ili ćeš stvarno dobit mengu ili je bebica tu. saznat ćeš uskoro :)

Nixie
    16. Studeni 2014. 21:30

i ja mislim da to nema veze s folnom. mene je tako bolilo povremeno cijelo prvo tromjesečje, a i sad ponekad zna...

• danči11
    16. Studeni 2014. 21:51

Meni je to sve novo nemam jos djece pa imam miljun pitanja.. znaci moguće da odma poslije odnosa par dana osjetiš bolove?

Nixie
    16. Studeni 2014. 22:03

pa meni su bolovi bili negdje tjedan dana pred datum očekivane menstruacije kao što mi je bilo svaki mjesec prije toga, samo što ovaj put nisam dobila mengu, nego sam ostala trudna :-)
    i meni je ovo prva beba, tako da znam kako ti je.
    a sve ti je to sa simptomima i bolovima individualno. nadam se da je to kod tebe znakić za bebu :-)
    kad ti je uopće bila zadnja menstruacija?

• danči11
    16. Studeni 2014. 22:09

Zadnju sam imala 29.10 i trajala mi kojih 5 dana i nakon toga se bacila na posao i odma za par dana osjetila bolove. A folnu isto počela piti od tad

Nixie
    16. Studeni 2014. 22:11

aham, nije bilo baš tako davno. a ništa onda čekamo i držimo palčeve za plusić :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.