Embriotransfer

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar johan

    johan

    Broj poruka: 343

    Prijavi adminu

    Kako se osjecate nakon transfera?kad je bio?

  • Avatar johan

    johan

    Broj poruka: 343

    Prijavi adminu

    johan

    Kako se osjecate nakon transfera?kad je bio?


    Ja sam imala transfer u petak 1.2 i jajnike osjecam cjelo vrijeme,i bol u ledjima ako dugo hodam i sjedim… 

  • Skorpija

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Zdravo dragi moi ve pratam uste od mojot 1 den na transfer koj bese na 29 ovoj mesec i tuka navistina ima mnogu raboti koi mozeme da gi naucime edna od druga. Vaka mojata prikazna e mnogu dolga i ne bi sakala da ve opteretuvam inaku vo ovaa borba sum10 godini i ova mi e 10 in vitro. Vaka da spodelam od moite simptoni na 6 den pocnaa da me bolat gradite pa 7 den kako sekoj moment ke dobijam pa mal Roze iscedok koj pomina i sega nemam a bolkite za dobivanje gi imam poretko vo denot i da naglasam deka ovie 2 dena imam poslab apetit i gradite prestanaa da me bolat inaku denes mi e 9 den od transfer ako nekoja od vas imala slicno iskustvo pisete pozdrav LAVICI🤗 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.