Dubrovačko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Pleko

    Pleko

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Ima li koja od vas da je rodila u DU? Meni je ovo prva trudnoća  i uplašena sam oko svega a pogotovo oko poroda kad čitam o svemu tome.

  • Avatar Mallla

    Mallla

    Broj poruka: 6880

    Prijavi adminu

    Mene isto zanima ova tema pa ako ima tko s informacijama!?

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Ukilele

    Broj poruka: 239

    Prijavi adminu

    Evo imam ja :)
    Sve u svemu jedno pozitivno iskustvo. Mozda zato sto smo samo nas dvi radjale taj dan pa nije bilo guzve pa su nam se mogli posvetit al u svakom slucaju dubrovnik ce jednog dana opet bit moj izbor. Porodile su me babice, nisam rezana i bile su super. Ovisi sta tko ocekiva od poroda, uglavnom si prepusten sam sebi u smislu da te niko nece tetosit u bolovima i to, one su tu bile cijelo vrijeme nadgledale situaciju, kad je izgon krenuo odradile su svoj dio posla vrhunski.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.