Evo Mmama i ja imam tako termin krajem sedmog mj i brine me iako mi je to treca beba prvi dva su rodeni u 12 i u 1 mj tako da mi je ovo novo ali snaci cemo se mi,tanki bodic i carapice a za kapicu neznam nisam nikad stavljala djeci kapice u kuci samo za vani tako par bodica kratkih rukava i par odjelaca i to je to.
Nadam se da će biti toplo, a ne baš najtoplije.. ipak kad pogledate prognozirali su nam i najhladniju zimu, pa je ja ipak nisam vidjela.. Nego, s koliko se može bebu voditi na plažu? naravno išla bi u ranim jutarnjim satima ili predvečer kad sunce malo padne..
Naša prva bebačica je bila stara 3 mjeseca kad smo išli na more s njom, izležavali smo se u jutro i kasnije popodne na plaži, šetali i tak. Ona je rođena u 6 mjesecu, u 9. više nije bilo gužve, bilo je super toplo, a ne prevruće. A s drugom nismo bili te sreće, planirali smo ić isto tak na more, al ona se nije voljela vozit, htjela je dobit živčani slom od svakok novog prostora i tamo nije htjela ni jest ni spavat. Tak da nismo išli na more :D
Meni je termin 13.7. i baš radim plan što sve kupiti... Znate li gdje ima povoljnih bodi benkica? Onako kompleta? Sve što sam vidjela u kompletima po 3-5 su bili bodiji koji se oblače preko glave :(
A što se mora tiče, mi planiramo ići u rujnu kod muževih roditelja koji žive na moru, ako bude zima za plažu uvijek možemo šetati - morski zrak je sigurno bolji od zagrebačkoga!
Sortiraj odgovore
Najstariji