dolazak bebe u ljetnom periodu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missha
    06. Veljača 2014. 22:53

Joj, neznam kolko je bolje da je beba u jastuku... Moje su obje bile u jastuku u bolnici, doma su samo 2 tjedna spavale u njemu, ostalo su bile van jastuka jer je meni to bilo jako nepraktično jer su mi samo potonule u nutra i izbvitoperile se. Pa mislim da to baš i nije nekaj dobro za kičmu :D Dovoljno je da dijete podupreš dužinom podlaktice, da bude stabilno i sve bude ok :) Meni je to bio preporod kad sam prvu kćer izvadila van :) I ona i ja smo se odmah bolje osjećale :)

bjap
    07. Veljača 2014. 18:49

Hvala vam na savjetima. Nekako me strah d aće se beba nažuljat jer mi je ruka ko čačkalica :D. Možd samo složim dekicu i stavim tetru da bude hladnije. Vald ću znati kad rodim :))

marimana
    10. Veljača 2014. 11:50

hvala na savjetima,čitam ih i jedva čekam da zagrlim to naše malo čudo :)  Tata čim dođe s posla grli mene i trbuh,nasloni glavu,priča s njim..svaku veče prije spavanja sve troje "pričamo" di smo bili,šta ćemo sutra raditi..osluškujemo i gledamo di se beba miče.. nismo poludjeli jel da?!

missha
    10. Veljača 2014. 12:26

Hehehe, niste poludjeli! Naša veća kći je bila jako vesela beba čim je čula tatin glas! Odmah je jače ritkala i bila aktivnija :D A i ovako je bila super aktivna :D

bjap :D Moje ruke su isto takve, ja sam stavlala tetra pelenu na ruku jer se koža jako znoji po ljeti, i mamina i bebina, pa je ovako ugodnije kad je pelena između :)

Sretno ;) Sve ćete znat kad beba dođe, to je pravo prosvjetljenje ;)

chocolate
    09. Ožujak 2014. 22:03

Ja sada očekujem prvu bebu i to ljetnu, termin mi je u 6om mj. uskoro krećem u nabavku svega i svačega, iskreno ne znam odakle početi.. Odlučila sam za prvih par dana uzeti bodiće dugih rukava, za poslije kratke, ne znam dal da uzimam ona jednodjelna odjelca, dekice, ili mi je dosta samo tetra za pokrivanje... Cure help!!

mmama2
    10. Ožujak 2014. 15:13

mame im koja u 7 mj termin oko 28.7 kad smo mi isplanirali rodit?! ovo bude druga beba, i kako to već ide naopako od prve bebe koja je 3.3 rođena, tako da me ne brine tih prvih mjesec - dva, jer svakako bude u tankom ali dugom obućena, sa laganom kapicom i čarapicama.. uvijek idem za time kako je meni tako je i bebi, dakle bez umotavanja i pregrijavanja

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.