Djecji doplatak-povrat

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar kaukau

    kaukau

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima!! Znaci imam jednu situaciju i molila bih vas ako je netko imao isto da mi pomogne. Znaci na osnovu malenog sam imala produzeni porodiljni do njegove starosti od 1,5 godine. U meduvremenu je suprug ostao bez posla i kad je maleni bio star 1,3 g morala sam ic radit. 
    Radi dijagnoze imala sam pravo na djecji doplatak od 831 kunu. Kad sam se vracala na posao isla sam u mirovinsko da bi im rekla da pocinjem radit i da otkazem djecji dopl. Napisala sam zahtjev i sakupila jos neke papire i predala im to kao sto su mi rekli. To je bilo u 9 mj kad sam pocela radit medutim u 10mj mi je opet sjeo veliki djecji dopl. Otisla sam tamo na sta su mi oni rekli da do kad je rjesenje produljenog porodiljnog da do tad ide i djecji. Ok. Proslo je i to… i zadnja uplata je trebala bit u 1 mj… medutim u 2 mj opet je sjelo velikih 831kn. I sad godinu i 2 mj nakon toga poslali su mi da ili neka vratim tu razliku koju su uplatili ili neka se pojavim na sudu. 
    E sad mene zanima da li s obzirom da sam predavala zahtjev i nakon toga interesirala se zasto se uplacuje i pojavljivala se u mirovinskom imam kakve sanse na sudu vezano za to. Da li ima tko iskustva s tim? Unaprijed hvala!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.