Dijete rođeno u braku ili izvan njega

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mony16
    19. Rujan 2014. 16:40

planirali smo vjenčanje za 2 godine, ali nas je beba iznenadila i dogovor je da je vjenčanje iduće godine. što je došlo na veliko negodovanje njegove mame jer bi nas ona odmah udala kad je kod nas recimo "sramota" imat dijete van braka. meni to nije ni na kraj pameti nakon krvarenja na početku trudnoće, 3 mjeseca povraćanja... možda je i uzrok mog revolta protiv vjenčanja prije bebe i u činjenici da se rijetko tko zanimao za bebu nakon krvarenja, svima je bilo to famozno vjenčanje na pameti. situacija se primirila, svi su se pomirili sa činjenicom da nema  vjenčanja prije bebe, nego poslije, pa je sad borba oko datuma, ali nedam se ja! :)

cloudy
    19. Rujan 2014. 18:16

baš kao što mmama kaže...nedaj se...i moja sveki već planira naše vjenčanje iduće godine...al sad iz principa koji god ona mjesec kaže taj neće biti :) ak joj je do planova nek se ženi opet,ja si svoje sama planiram organizirat

tena123
    19. Rujan 2014. 18:49

mi smo planirali vjenčanje svakako ali nam se dogodio smrtni slučaj pa smo odgodili. kada sam ostala trudna, napravili smo vjenčanje u roku dva i pol mj a što nije bio problem jer smo pravili po našem ukusu, 60 ljudi, mala salica, tri svirača i ćao.. je malo bilo škakljivo za rodbinu ove zovi, pa kako one nećeš, ljutit će se, na kraju je sve super prošlo i jako malo smo sve platili, al to nije tema..
    ubilo me ono mijenjanje dokumenata, i sva ta zajebancija sa papirima, prezimenom, bolovanjem al dobro  to je prošlo.
    potpuno se slažem sa svima vama da je glupo forsirat brak zbog bebe jer svi takvi brakovi bar koje ja znam su propali.. a ako netko ne želi a voli svog partnera opet super..
    ono što mi strašno ajme ide na živce a to je petljanje kada će se tko vjenčat, pa koliko uzvanika pa ovo pa ono, odmah to u startu odjebite (sorry na izrazu) al tako je...
    Netko je spomenio i frku oko krštenja i moram reći kako mi je toliko jadno i glupo što se kod nas svi MORAJU krstit jer je eto takav običaj i to ne ide bez ručka od 70 ljudi i oblokavanja do sutra na kojem i uža i šira obitelj psuju sve moguće Bogove, a ovdje kao nema šanse da ne krste bebu. pa ako već ne živiš po toj vjeri čemu onda forsirat sakramete, možeš naći razlog za feštu i bez toga, i to sve da bi ugodio okolini, koja glupost...

cloudy
    19. Rujan 2014. 19:22

E da tena..potpisujem u potpunosti...tak je ova moja napravila cijelu listu ljudi od skoro.100 ljudi samo s njihove strane...ko da s moje nema ljudi...a mi rekli da bi sve skupa 60...trebat će mi tona živaca...

MalaMuca
    19. Rujan 2014. 19:45

Ja sam svima rekla da se nebumo ženili u crkvi i da krštenje ne dolazi u obzir. Ne mislim svojoj bebi nametati nikakvu vjeru. I da nek to poštuju jer ako ja njima ne prigovaram za to kaj si oni krste djecu, nek oni meni ne prigovaraju zato jer ih ja neću krstiti. 

samo me zanimalo sad to za te novce, ne kužim čemu bi se trebao kaj dodatno plaćati ako nismo u braku. al očito da je to bilo tek tolko da me mogu u mozak khm.... da ne velim kaj...

cloudy
    19. Rujan 2014. 19:57

i meni se čini draga da je to bilo zbog tog... ma idući put im reci da dobro da znaju, da buš pitala njih da ti posude ak ti zafali para :) ma... trebat će nama svima dosta živaca u ovoj našoj zatucanoj sredini... nekad mi je tak žao što nismo pred par godina otišli van živit neg smo si tu kuću kupili

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.