Dijete grize noktiće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Frančo

    Frančo

    Broj poruka: 99

    Prijavi adminu

    Drage moje,imam sinčića od 18 mj. i počeo je da grize nokte.Ručice su mu skroz u ustima.Borim se s odvikavanjem na razne načine.Da li ima tko je imao isti problem ili neko iskustvo kako da ga odviknem od toga?

  • Avatar katja32

    katja32

    Broj poruka: 52

    Prijavi adminu

    I ja imam isti problem, samo što moj sin ima sada 7 god. i zanimljivo grize nokte samo na lijevoj ruci, desnu režemo sa škaricama.
    Ja sam isto kao dijete grizla nokte i sjećam se da sam imala neki lak koji je bio jako gorak i tako sam zahvaljujući tom laku i prestala s griženjem. Problem je što sada ne mogu nigdje naći takav lak!

    <a href="https://lilypie.com/ [lilypie.com]“><img src=”https://lbdf.lilypie.com/gpLkp2.png [lbdf.lilypie.com]“ width=”400“ height=”80“ border=”0“ alt=”Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

  • mamasamomama

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    i moja E je počela grickat od kad je krenula u jaslice i sad kak je 2 tjedna doma zbog viroze nisam ju ni jednom uhvatila da gricka..

    mamasamomama

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.