Darujemo vam kolica, autosjedalicu, tricikl i edukativni madrac!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • PiLe3
    24. Veljača 2015. 22:17

Super nagrade sretno svima

• MalenaPrinceza993
    25. Veljača 2015. 00:03

Vec stvarno dugo nisam vidjela ovako dobru nagradnu igru. Nama bi iskreno najbolje dosla ili kolica ili edukativni madrac. Malena ima tri mjeseca i obožava se igrati sa zvečkama,ali nam nažalost šetnje nisu uspješne jer smo dobili kolica gdje nije mogućnost pomicanja ručke i bebica nas ne vidi,a dolazi tako lijepo vrijeme i bilo bi ga šteta ne iskoristiti. Sretno svima

nani1
    25. Veljača 2015. 01:14

Igra je presavrsena...za moju curicu sestomjesecnu  Emu bi idealan bio madrac za igru..obozava zveckice i suskalice...Svaka vam cast na igri

• valentina.licanin.1
    25. Veljača 2015. 08:24

super su nagrade! i ne bi imala ništa protiv da napokon nekaj dobijem na nekoj nagradnoj igri

• xyz3
    25. Veljača 2015. 08:45

nagrade su zaista vrijedne....bravo!

• ivaj2
    25. Veljača 2015. 09:45

Igra je mrak, mrak....
    Savrseno bi nam dobro dosla kolica za naseg malog bracu od 8 mjeseci.
    Pusa od mame, Luke I Mie!!

• Hana4
    25. Veljača 2015. 09:59

Nagrade su super, ne znaš što odabrati.
    To je za mojeg predivnog unuka LOVRU koji se rodio 12. veljače.

Baš sam ponosna bakica!!!

• sanja44
    25. Veljača 2015. 10:26

Super vrijedne nagrade, taman za našeg malog miša koji nam dolazi za mjesec dana <3 Veselimo seeee

• leonatina
    25. Veljača 2015. 10:56

Aj da i ja jednom u zivotu nesto dobijem .

issa994
    25. Veljača 2015. 11:12

Bilo bi odlično kolica osvojiti ,baš smo u potrazi za kolicima! idealno bi bilo kada bi osvojili! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.