Darujemo autosjedalicu, kolica, krevetić, tricikl i muzički vrtuljak!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • liliana016
    30. Srpanj 2015. 09:49

Sklopivi krevetic za malog deckica i mamu je savrsen poklon koji ce se koristiti i pamtiti godinama

• martas19
    30. Srpanj 2015. 10:12

Kišobran kolica savršena za šetnju u tople dane 

• Tonky
    30. Srpanj 2015. 10:29

Ja bih tricikl za mog mališana al nigdje ne mogu naći obrazac za ispuniti?!

Tonky

• RENCHI07
    30. Srpanj 2015. 11:47

ja bih auto sjedalicu jer smo puno u autu!savrseno bi nam dosla!

• MM8
    30. Srpanj 2015. 11:53

Mi bi smartić, obozavamo se voziti 

Kikica1312
    30. Srpanj 2015. 12:53

Imamo savršenog bebača od osam mj, odlučili smo kupiti sigurniji auto ( jer puno vremena provodimo putujući do bake i dide),za potpunu sigurnost nam klokanica će nam pomoći sa autosjedalicom ! Nitko sretniji od nas troje 😉😎😘

• sladja28
    30. Srpanj 2015. 13:11

Autosjedalica bi nam dobrodošla u pravo vrijeme :o)

• Zamyboo
    30. Srpanj 2015. 13:34

Moje troje djecice jako bi razveselio muzicki vrtuljak.. 😉

Zamira Bulic

Popi
    30. Srpanj 2015. 21:42

Naša bebica će 15.08. godinu dana, ranije je rođena i puno putujemo u Zagreb na pretraga. Tako da bi fantastično bilo kada bi mi dobili autosjedalicu. Bio bi to prelijep rođendanski poklon za našu palčicu!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.