Dobitnici autosjedalice, kolica, krevetića, tricikla i muzičkog vrtuljka

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

GORAN I ANDRIJANA

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

i moja beba je na putu i jako bih voljela krevetic sklopivi , ovo je superrrrr

https://lmtm.lilypie.com/DaArp2.png

• Kate21

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Mojoj bebici bi trebala kolica za fine šetnjice po gradu :)

• luce15

Prijavi adminu

najbolja stranica!!!!sve nađemo šta nas zanima!!!..moja malena ce u deveti mjesec napunit godinu dana,pa bi nam dobro došla autosjedalica  :-D

luce

• Wessi29

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

I nama bi trebala kolica, starima kotacici otpadaju a bebica je tek dosla 

marina28

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Spasili bi nas sa autosjedalicom !!

• Dory.4

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Do sada nismo nikad ništa dobili na nagradnim igrama pa smo malo skeptični  , ali svakako bi nam kolica dobro došla   idemo probat!!!

• Dory.4

Prijavi adminu

Do sada nismo nikad ništa dobili na nagradnim igrama pa smo malo skeptični  , ali svakako bi nam kolica dobro došla   idemo probat!!!

• Dory.4

Prijavi adminu

tina i toma

Prijavi adminu

Iskreno se nadam da ćemo dobiti nagradu jer nikada ništa nismo dobili.Sin bi se baš veselio.Nestrpljivo čekamo izvlačenje 

kristina

deverika

Broj poruka: 147

Prijavi adminu

Nadam se da ću dobiti tricikl. Ništa za bebu nisam dobila i sve sam morala kupiti sama, pa se stoga nadam pozitivnoj ovoj nagradnoj igri

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.