Darujemo autosjedalicu, kolica, krevetić, tricikl i muzički vrtuljak!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Srpanj 2015. 21:39

Sve što dobijem za dijete mi uvijek dobro dođe i presretna sam što ne moram sama kupiti. Pojedinačno stvari i nisu tako skupe ali kad sve moraš sam, nakupi se. Moram priznati i da sam ljubomorna kad mi neka mama kaže kako je sve dobila da je rijetko što morala sama kupiti. Neznam dal to samo ja imam škrtu rodbinu ili te mame lažu 

21. Srpanj 2015. 21:43

Prijenosni krevetic sam bas nedavno kupila. Sad bi mi dobro dosla veca sjedalica koju isto planiram kupiti za par mjeseci dok bu mi beba mogla sama sjediti 

rencix
    21. Srpanj 2015. 21:49

Nama je termin za 2 mjeseca tako da bas smo u fazi gledanja sta sve moramo kupit, tako da bi bilo šta od ovog dobro došlo da se malo smanji cifra ... Sretno svima u izvlačenju dobitnika... pozz

Bori
    21. Srpanj 2015. 22:13

Smart Trike za veselu jesen!!!

Alex12
    21. Srpanj 2015. 22:14

I mi uskoro krećemo u nabavu pa bi nam super došlo bilo koja od nagrada :)

• Stanka_kutnjak
    21. Srpanj 2015. 23:03

Bilo što da dobijem super bi mi došlo , dijete je na putu ;) 
    Nemam baš sreće s igrama , ali uvijek igram i vjerujem da ću nekad i nešto osvojiti . :)

• Dea35
    21. Srpanj 2015. 23:58

Da dobijem bilo sta od ovih nagrada bilo bi mi super ....za mog malisana pozz

• Blondie **
    22. Srpanj 2015. 08:20

Nagrade su super!!! Nama bi baš dobro došao smart trike :-)

• Tea46
    22. Srpanj 2015. 10:18

nasa beba na putu pa bi nam bilo koja nagrada idealno dosla... Super ste ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.