Dobitnici autosjedalice, kolica, krevetića, tricikla i muzičkog vrtuljka

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Sve što dobijem za dijete mi uvijek dobro dođe i presretna sam što ne moram sama kupiti. Pojedinačno stvari i nisu tako skupe ali kad sve moraš sam, nakupi se. Moram priznati i da sam ljubomorna kad mi neka mama kaže kako je sve dobila da je rijetko što morala sama kupiti. Neznam dal to samo ja imam škrtu rodbinu ili te mame lažu 

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Prijenosni krevetic sam bas nedavno kupila. Sad bi mi dobro dosla veca sjedalica koju isto planiram kupiti za par mjeseci dok bu mi beba mogla sama sjediti 

rencix

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Nama je termin za 2 mjeseca tako da bas smo u fazi gledanja sta sve moramo kupit, tako da bi bilo šta od ovog dobro došlo da se malo smanji cifra ... Sretno svima u izvlačenju dobitnika... pozz

Bori

Broj poruka: 297

Prijavi adminu

Smart Trike za veselu jesen!!!

Alex12

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

I mi uskoro krećemo u nabavu pa bi nam super došlo bilo koja od nagrada :)

• Stanka_kutnjak

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Bilo što da dobijem super bi mi došlo , dijete je na putu ;) 
    Nemam baš sreće s igrama , ali uvijek igram i vjerujem da ću nekad i nešto osvojiti . :)

• Dea35

Prijavi adminu

Da dobijem bilo sta od ovih nagrada bilo bi mi super ....za mog malisana pozz

• Blondie **

Prijavi adminu

Nagrade su super!!! Nama bi baš dobro došao smart trike :-)

• snowy

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

beba na putu...bilo bi super nešto dobiti :)

• Tea46

Prijavi adminu

nasa beba na putu pa bi nam bilo koja nagrada idealno dosla... Super ste ...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.