Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TonkaRibarica
    16. Rujan 2019. 16:19

lola32

Pozdrav, imam pitanje…Zanima me postoji li mogucnost trudnoce ako smo partner i ja imali odnose za vrijeme mojih neplodnih dana sa kondomom i s tim da je ejakulirao van mene…Kasni mi 12 dana, moram cesto mokriti i prehladena sam pa me brine….

Mislim da ne postoji šansa da si trudna. Možda zato što si prehlađena ti kasni. Ako baš želiš napravi test za trudnoću ali moje iskreno mišljenje je da vjerojatno nisi trudna 😉

Tonka Ribarica

• Zara1989
    16. Rujan 2019. 16:20

Ne postoji mogucnost trudnoce u neplodnim danima a jos k tome rekla si da ste se štitili tako da je sigurno u pitanju neka upalica..najbolje je nazvati ginekologa i otici se prekontrolirati..

Zara1989

• lola32
    16. Rujan 2019. 16:42

TonkaRibarica

lola32

Pozdrav, imam pitanje…Zanima me postoji li mogucnost trudnoce ako smo partner i ja imali odnose za vrijeme mojih neplodnih dana sa kondomom i s tim da je ejakulirao van mene…Kasni mi 12 dana, moram cesto mokriti i prehladena sam pa me brine….

Mislim da ne postoji šansa da si trudna. Možda zato što si prehlađena ti kasni. Ako baš želiš napravi test za trudnoću ali moje iskreno mišljenje je da vjerojatno nisi trudna 😉

Hvala na odgovoru, da i ja isto mislim al eto brinem se s obzirom da dosta kasni...

• lola32
    16. Rujan 2019. 16:53

Zara1989

Ne postoji mogucnost trudnoce u neplodnim danima a jos k tome rekla si da ste se štitili tako da je sigurno u pitanju neka upalica..najbolje je nazvati ginekologa i otici se prekontrolirati..

Okeej, hvalaa :))

• Zara1989
    17. Rujan 2019. 14:45

Curke da vas pitam..i dalje nema menge,dali je mogucnost kasnjenja menstruacije sa obzirom da pijem antidepresive?Dali mozda menga ne dolazi radi tim tableta?ako netko ima iskustva sa tim..

Zara1989

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.