Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zara1989
    15. Rujan 2019. 22:05

Pitanjce,nakon koliko kašnjena menstuacije je najbolje test napraviti?

Zara1989

ribi1234
    15. Rujan 2019. 22:28

Imas testove za rano otkrivanje koji trudnocu mogu detektirati vec 2-3 dana ranije, s ovim ostalima ti je uglavnom dovoljno dan nakon kasnjenja. Naravno, sto ti duze kasni- vece su ti sanse da se trudnoca ocita.

• Zara1989
    15. Rujan 2019. 22:35

Kasni mi 2 dana,radila sam ga prije tjedan dana ali je očito bilo prerano i naravno pokazao je negativan
    ..Mučnina je konstantno prisutna,neznam dali je to rano da bih vec sada imala mucninu,zadnja mjesecnica bila 17.8.a ovulacija 31.8

Zara1989

• Katy123
    15. Rujan 2019. 22:39

Zara1989

Kasni mi 2 dana,radila sam ga prije tjedan dana ali je očito bilo prerano i naravno pokazao je negativan
    ..Mučnina je konstantno prisutna,neznam dali je to rano da bih vec sada imala mucninu,zadnja mjesecnica bila 17.8.a ovulacija 31.8

Pozdrav, ja sam napravila nakon 4 dana kasnjenja menstruacije i bila mi je blijeda crtica tako da je vjerojatno bilo rano prije tjedn dana, pokusaj ponovo. Sretno 

• Zara1989
    15. Rujan 2019. 22:46

Napravit cu ga sutra ujutro,ja se iskreno nadam da ce pokazati plusic..ali me lagano zbunjuju ove mucnine,i da prije 10 dana imala smedi iscjedak koji je svega trajao samo to popodne..

Zara1989

ribi1234
    15. Rujan 2019. 23:07

Zara1989

Napravit cu ga sutra ujutro,ja se iskreno nadam da ce pokazati plusic..ali me lagano zbunjuju ove mucnine,i da prije 10 dana imala smedi iscjedak koji je svega trajao samo to popodne..

Piski ujutro pa javi! Drzim ti fige :) 

• Zara1989
    15. Rujan 2019. 23:08

Javim😀

Zara1989

• Zara1989
    16. Rujan 2019. 12:49

Nazalost test pokazao negativan,ali i dalje od menge nista..ovulacija mi je bila 31.8.neznam dali je i dalje rano za utvrditi trudnocu..vrtoglavice su tu,a i glava znatno iz dana u dan boli..

Zara1989

TonkaRibarica
    16. Rujan 2019. 15:39

Zara1989

Nazalost test pokazao negativan,ali i dalje od menge nista..ovulacija mi je bila 31.8.neznam dali je i dalje rano za utvrditi trudnocu..vrtoglavice su tu,a i glava znatno iz dana u dan boli..

I moj je ovaj mjesec bio negativan 😏 radila sam ga na dan ocekivane M. Naravbo kad god pokaze negativno ja se razocaram.. i kasnila mi je 4 dana ali je nazalost morala doc 😡 iduci mjesec idemo u nove pobjede i nadamo se plusicuu 😇
    U tvojem slucaju ak ne dobijes jos par dana mozes napravit jos jedan u skucaju da Beta jos nije dovoljno visoko da ocita. 

Tonka Ribarica

• lola32
    16. Rujan 2019. 16:13

Pozdrav, imam pitanje...Zanima me postoji li mogucnost trudnoce ako smo partner i ja imali odnose za vrijeme mojih neplodnih dana sa kondomom i s tim da je ejakulirao van mene...Kasni mi 12 dana, moram cesto mokriti i prehladena sam pa me brine....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.