Neuobičajeni prvi simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ninica87

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    uz uobičajene simptome, mučnina, grčevi, povećane grudi, da li ste imale nekakav neuobičajen simptom koji vas je natjerao da pomislite da ste trudni?
    meni je to bila bol u zglobovima prstiju ruke, te malo manje prstima i zglobovima u nozi… čitala sam da je i to jedan simptom trudnoće, ali u razgovoru sa drugim curama vidjela sam da nitko nije imao takve simptome…bolovi su se javili par dana prije očekivane menstruacije, trajali nekoliko dana pa prestali… sad sam 9 tjedana trudna i ponovo se povremeno javljaju ali blaže i kraće….
    koji su bili vaši “čudni”simptomi trudnoće?

  • Loreen

    Broj poruka: 1090

    Prijavi adminu

    Ja sam bila nenormalno živčana. I prije nego mi je menga zakasnila. Inače nisam svadljiva a sad sam se bila posvađala sa svim kolegama na poslu i sa svim ukućanima osim psom. I išla mi je krv iz nosa često i imala sam jaki iscjedak da sam bila uvjerena da sam mengu dobila.

  • Avatar StellaMaris

    StellaMaris

    Broj poruka: 577

    Prijavi adminu

    Ja sam bila zaradila neku laganu prehladu u nos i grlo, baš sam se nekako bolesno osijećala…i sad nakon poroda svaki put kad trebam dobiti taj dan se probudim s bolovima u sinusima…nevjerojatno, nikad mi prije trudnoće nije bilo tako. 
    I zgadila mi se jedna slastica, ali samo na pogled, okus mi nije smetao…tad sam baš posumnjala da je trudnoća možda u pitanju

    <3 2/2013 <3

  • Avatar cloudy

    cloudy

    Broj poruka: 3222

    Prijavi adminu

    Meni je prvih mjesec dana,dok još nisam ni znala da sam trudna sve smrdilo po…da prostite…pišalini…kad god sam ušla u kupaonu tak mi je smrdilo…i dragom sam stalno progovarala da pazi kak piša jer mi se ne da 3 puta dnevno čistit oko wca za njim…

  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    Meni je moja štrudla od sira koju sa ludo i neopisivo voljela kupiti si svako jutro prije posla nekako počela biti izrazito odbojna, ono bljak, umislila sam si sve i svašta u njoj, a prije mi je bila odlična, a i jedno jutro na krevetu već od rane zore mi je bilo muka i zum cijela soba se okretala…dovoljno da pomislim da bi bilo dobro kupiti test…i eto je već pet godina pokraj mene!!

  • Avatar leptirica3

    leptirica3

    Broj poruka: 211

    Prijavi adminu

    Moj čudni simptom trudnoće je bio kihanje,ni  kod prehlade nisam kihala toliko često,ma u deset minuta pet puta.  I prije pozitivnog testa je počelo,vani ljeto,vruče a ja kišem.. ali nisam znala dok nisam pročitala na forumu klokanice da je to isto jedan od simptoma,rijedak ali eto. 

  • Avatar Tena9

    Tena9

    Broj poruka: 382

    Prijavi adminu

    Ne znam ima li to ikakve veze sa trudnoćom ali sam primjetila da mi se stvara nekakav vosak u pupku i unutra mi je crvenkasto…u 6tt sam… zaista čudno

    Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

  • Avatar Mina19

    Mina19

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    u početku ta živčanost, pomiješani mirisi i umor…IAKO umor je i dalje prisutan :) spavam li ga spavam , 22 tt sam….a krvarenje iz nosa je i meni bilo, malo sam se zabrinula ali prestalo nakon par puta…

    [lilypie.com]

  • Avatar ivek 30

    ivek 30

    Broj poruka: 167

    Prijavi adminu

    Ja se sjecam da prije nego mi je zakasnila menga, imala sam takvo curenje nosa da je to bilo za poludjet! Nikakav kasalj, nista nista, samo mi je nos curio ko blesav. I dobila sam osip po bedrima, onako sve crveno! Nakon sto mi je kasnila 5 dana, otisla i kupila test… manje od minute je trebalo da se pokaze druga crtica!

    [lilypie.com]
    [daisypath.com]

  • Avatar lioness2

    lioness2

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    ja sam bila užasno uspuhana. hodala sam kao puž, a disala na škrge, iako je bio kraj siječnja. nos mi je također curio, a bogme sam i slinila nenormalno.   međutim, nije bilo ni traga mučninama i povraćanju!

    [thebump.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.