Neuobičajeni prvi simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ninica87
    14. Studeni 2014. 11:42

uz uobičajene simptome, mučnina, grčevi, povećane grudi, da li ste imale nekakav neuobičajen simptom koji vas je natjerao da pomislite da ste trudni?
    meni je to bila bol u zglobovima prstiju ruke, te malo manje prstima i zglobovima u nozi... čitala sam da je i to jedan simptom trudnoće, ali u razgovoru sa drugim curama vidjela sam da nitko nije imao takve simptome...bolovi su se javili par dana prije očekivane menstruacije, trajali nekoliko dana pa prestali... sad sam 9 tjedana trudna i ponovo se povremeno javljaju ali blaže i kraće....
    koji su bili vaši "čudni"simptomi trudnoće?

• Loreen
    18. Studeni 2014. 16:02

Ja sam bila nenormalno živčana. I prije nego mi je menga zakasnila. Inače nisam svadljiva a sad sam se bila posvađala sa svim kolegama na poslu i sa svim ukućanima osim psom. I išla mi je krv iz nosa često i imala sam jaki iscjedak da sam bila uvjerena da sam mengu dobila.

StellaMaris
    18. Studeni 2014. 17:28

Ja sam bila zaradila neku laganu prehladu u nos i grlo, baš sam se nekako bolesno osijećala...i sad nakon poroda svaki put kad trebam dobiti taj dan se probudim s bolovima u sinusima...nevjerojatno, nikad mi prije trudnoće nije bilo tako. 
    I zgadila mi se jedna slastica, ali samo na pogled, okus mi nije smetao...tad sam baš posumnjala da je trudnoća možda u pitanju

<3 2/2013 <3

cloudy
    18. Studeni 2014. 18:55

Meni je prvih mjesec dana,dok još nisam ni znala da sam trudna sve smrdilo po...da prostite...pišalini...kad god sam ušla u kupaonu tak mi je smrdilo...i dragom sam stalno progovarala da pazi kak piša jer mi se ne da 3 puta dnevno čistit oko wca za njim...

renata6
    18. Studeni 2014. 20:12

Meni je moja štrudla od sira koju sa ludo i neopisivo voljela kupiti si svako jutro prije posla nekako počela biti izrazito odbojna, ono bljak, umislila sam si sve i svašta u njoj, a prije mi je bila odlična, a i jedno jutro na krevetu već od rane zore mi je bilo muka i zum cijela soba se okretala...dovoljno da pomislim da bi bilo dobro kupiti test...i eto je već pet godina pokraj mene!!

leptirica3
    06. Prosinac 2014. 19:26

Moj čudni simptom trudnoće je bio kihanje,ni  kod prehlade nisam kihala toliko često,ma u deset minuta pet puta.  I prije pozitivnog testa je počelo,vani ljeto,vruče a ja kišem.. ali nisam znala dok nisam pročitala na forumu klokanice da je to isto jedan od simptoma,rijedak ali eto. 

Tena9
    23. Siječanj 2015. 15:04

Ne znam ima li to ikakve veze sa trudnoćom ali sam primjetila da mi se stvara nekakav vosak u pupku i unutra mi je crvenkasto...u 6tt sam... zaista čudno

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Mina19
    31. Ožujak 2015. 10:58

u početku ta živčanost, pomiješani mirisi i umor...IAKO umor je i dalje prisutan :) spavam li ga spavam , 22 tt sam....a krvarenje iz nosa je i meni bilo, malo sam se zabrinula ali prestalo nakon par puta...

ivek 30
    31. Ožujak 2015. 11:05

Ja se sjecam da prije nego mi je zakasnila menga, imala sam takvo curenje nosa da je to bilo za poludjet! Nikakav kasalj, nista nista, samo mi je nos curio ko blesav. I dobila sam osip po bedrima, onako sve crveno! Nakon sto mi je kasnila 5 dana, otisla i kupila test... manje od minute je trebalo da se pokaze druga crtica!

lioness2
    22. Travanj 2015. 15:29

ja sam bila užasno uspuhana. hodala sam kao puž, a disala na škrge, iako je bio kraj siječnja. nos mi je također curio, a bogme sam i slinila nenormalno.   međutim, nije bilo ni traga mučninama i povraćanju!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.