Crveno lice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar zrinska

    zrinska

    Broj poruka: 29

    Prijavi adminu

    Interesira me kako razlikovati crvenilo i prištiće kod bebe koja se cisti od recipo alergijske reakcije tj.osipa. Susreli se sa crvenilom i hrapavom kožom ko brusni papir? Čime mazati. po preporuci patronažne mažemo Pavlovicevom kremom, al ništa bolje :(

  • Avatar malaMi

    malaMi

    Broj poruka: 30

    Prijavi adminu

    ja sam mojoj curki te sve pojave na koži (ako nisu neke zabrinjavajuće) mazala svojim mlijekom par puta dnevno uglavnom poslije podoja dok još curka pomalo, pa polako puhnula da se osuši i sve bi brzo prošlo.
    Ili, ima jedna krema kojusmo koristili kad je imala gadan osip na guzi, sudocrem se zove. Sad je nemam da pročitam šta sve piše, ali je meni bila dobra.

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    I ja sam sa Sudocremom rjesavala osip na guzi. Ali s njom treba bit pazljiv kad je lice u pitanju. Jesi vodila bebu do pedi da pogleda? Mislim mozda se dijete jos cisti od hormona, znam da je moj bio jako dugo pun tih pikica po liceku, ali je to bilo bas to ciscenje.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar zrinska

    zrinska

    Broj poruka: 29

    Prijavi adminu

    Pozzzz…bili kod dr. Osip je u pitanju. Moram iz prehrane izbaciti orašaste plodove, jaja i sl.pa ćemo vidjet. Nismo dobili kortikosteroidnu kremu. Prvo ćemo probati ovako… (radi se o dojenoj bebi)
    Mažem Mustelom…

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.