Dragi tate i mame, u kojoj dobi su vaša djeca počela gledati crtiće i kakvi su to crtići bili? Da li im danas dopuštate da gledaju što hoće ili ipak vi odlučujete o izboru crtića?
Mi biramo crtiće koje će gledati naše kćeri kod kuće (volimo ih gledati svi zajedno), ali teško je utjecati na ono što djeca gledaju u vrtiću, a čak i kod baka i djedova!
Moj sin gleda gotovo sve crtiće i ništa mu ne branim i uopće ne vidim neke loše posljedice što se toga tiče, dapače vrlo je miran dječak i čak mi je palo na pamet da možda kroz crtiće izbaci svoju eventualnu agresivnost ili grubost.
Moj sinčić zasad gleda samo ok bambino i baby tv.Tu su nenasilni i edukativni crtići.Ima samo godinu dana pa su mu ti crtići jako zanimljivi no kad poraste sigurna sam da ćemo gledati i crtiće drugačijeg sadržaja
Svi crtići prolaze osim ovih novokomponovanih ;) nasilnih crtića ...
Ljubav se zove imenom tvojim - IVA -
Dok je bila manja većinom je gledala Krteka i Pocoya,
sad nam je Glavna Mia i ja-divan crtić.
Moja veća curka dugo nije bila zainteresirana za nikakve crtiće, a kad je počela, to su bili Bob graditelj i Traktor tom :D onda se prebacila kratko na Pocoya, a sad su ipak joj draži dugometražni crtići, prvo je to bio Munjeviti Jurić, pa 101 dalmatiner, sad je to Turbo (oooo da, samo autići i traktori ju muče :D ) a od kraćih sad gleda Pepu prase i Medo i Maša (to je ruski, možda i nije primjeren za njenu dob jer je curica jako nestašna, al je i ona, a na kraju uvijek izvuče neku pouku)
prvo mama pogleda crtić ... :) ako prođu maminu provjeru gleda ih sat vremena. isto vrijedi i za serije za djecu
Sortiraj odgovore
Najstariji