Clearblue test nejasnoca?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hana24

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

amiiinna

Zdravo,voljela bih ako mi neka od vas moze pomoci jer jako me strah.Naime zadnju M sam imala 13.06 (ciklusi su mi 30-35 dana).Koristila sam ovulaciske trakice i pokazalo mi se 03.07. ,to znaci da je ovulacija bila 04.-05.07(20 dan ciklusa).
    Ja sam radila test obicni 13 i 15.07 bio je negativan.A 18.07 sam radila clear blue i pokazao je 1-2T i plus.
    Posto sam prosle godine imala trudnocu koja se napocetku zavrsila neuspjelom,zanima me kad da napravim drugi test da vidim da li ce pokazati vise tjedana da li sve ide uredu.Jos je rano da se narucim doktoru jer je tek 4-5 sedmica po mojem.Od simptoma imam samo povremenu bol u trbuhu i ledjima..
    Izvinite da dugom postu jako me je strah,da li je moguce da je beba opet stala sa razvojem,da li mogu danas vec uzeti test drugi da vidim da li ce pokazati vise tjedana.
    Izvinite da dugom postu💗💗

Draga Amina, moja menstruacija je kasnila 20 dana i u tih 20 dana sam uradila 3 testa i vadila krv i sve je negativno bilo, 21 dan osjetim neka probadanja cudna u jajnicima i dva dana nakon toga odem da uradim test i vidjela se linija, odmah da naglasim da clearblue izbjegavam zbog cestog iskustva sa laznim plusicima jer radimo na trudnoci. Odmah sam otisla svom doktoru da izvadi krv jer sam prethodno imala dva spontana. I bila sam trudna! 🤗 Doktor nije mogao vjerovati, ali trudnoca je uredna. Djevojke i zene, sve je moguce, pratite svoje tijelo i osjecaje jer sam ja imala nenormalno jak osjecaj da sam trudna. Ja licno smatram da oko trudnoce nema pravila, svaka zena je drugacija i ono sto ti Bog da, ne trazi objasnjenje za to. 🫶🏼

Pake

Broj poruka: 208

Prijavi adminu

Što se tiče clearblue testa, nijednom mi se nije dogodilo da mi je pokazao netočan rezultat i ne znam nijednu ženu (uživo) da joj se desilo da joj pokaže jedno, a ispadne drugo. Sve smo test radile tek u slučaju da je menstruacija kasnila najmanje 10 dana tako da je prvi savjet to, nemojte raditi testove prerano jer se samo dodatno rastužite i razočarate misleći da je trudnoća, a ne mora biti da je.
    Drugi savjet je da se stvarno probate opustiti. Ako ste napravile sve pretrage, znate što nije u redu i prošle ste/prolazite terapiju, morate se probati opustiti koliko god bilo teško. Stres je isto veliki faktor u svemu tome, trudnoća ako se može desiti, desiti će se. Meni se desila slučajno kad nismo ni htjeli, ni pokušavali nakon zadnjeg spontanog u 11/23 i evo, sad sam 16tt i sve je zasad u redu s bebom, osim što imam dijagnozu visoko rizične trudnoće zbog komplikacija.
    Želim svima puno sreće i da vas dočekaju plusići i uredne trudnoće, samo smireno i sretno!! ♥️

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

Pake

Broj poruka: 208

Prijavi adminu

I da, test raditi sa prvim jutarnjim urinom ne kasnije.

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• amiiinna

Broj poruka: 79

Prijavi adminu

Drago mi je cuti pozitivna iskustva,nadam se da ce vam proci sve u najboljem redu 😍😍
    A biti bez strea i opustiti se je tesko,kad gledas svi oko tebe postaju roditelji,a nama se nikako ne da.Al nastavit cu da se borim,i pokusat sto manje o tome razmisljat.To je sad jedina i najveca zelja u mom zivotu,pa nadam se da ce se brzo ostvarit.Mene samo brine da zbog podjeljene maternice nece se moci ostvariti kao majka 😪

• Robertinaa

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Predivno je tako nesto cuti
    Cure kakvi su vam se pokazali muller testovi za trudnocu Duchesse

• Ivy94

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Pozdrav cure, ja sam jucer radila muller test trakicu koja je pokazala negativno, dok sam 26tog radila clearblue test onaj 6dana ranije koji je pokazao blago pozitivno. Kasni mi sad 1dan.
    I onda procitam da ta test muller trakica osjetljiva 25ml dok je clearblue 10ml, nadam se da sam trudna.
    Imala sam prosle godine 2 spontana...
    Imam trombofiliju blagu, odobren heparin. 

04.05.2023.💔🌹
    05.09.2023. 💔🌹

• amiiinna

Prijavi adminu

Imam jos jedno pitanje ako bi mi neka znala odgovoriti.Naime ja sam 18.07 radila test i bio je pozitivan.21.07 sam prokrvarila radila 2 testa i bila su negativna.Pustila sam to mislila rana trudnoca otisla pomirila se s tim.Posto se krvarenje nastavila otisla sam privatno gin. Kaze sve okej ne vidi nista kao vjerovarno je bila rana,uradio mi je test obicni za svaki slucaj i pokazalo je vidljivu ali svjetlu drugu liniju.Da li je moguce da je ostalo tog hormona pa pokazalo,ali zasto je meni onda bio neg test.Tako sam zbunjena.Krvarenje mi tek sad prestaje,skroz svjetlo je ostalo,cekam da stane pa idem u nove pobjede.Ali jako sam zbunjena,da li neko zna mozda u cemu je problem.Izvinjavam se na dugim postovima,ali nemam s kim da razgovaram o tome jer niko koga poznajem ne prolazi kroz ovakvu situaciju.

Marina.25

Broj poruka: 116

Prijavi adminu

amiiinna

Imam jos jedno pitanje ako bi mi neka znala odgovoriti.Naime ja sam 18.07 radila test i bio je pozitivan.21.07 sam prokrvarila radila 2 testa i bila su negativna.Pustila sam to mislila rana trudnoca otisla pomirila se s tim.Posto se krvarenje nastavila otisla sam privatno gin. Kaze sve okej ne vidi nista kao vjerovarno je bila rana,uradio mi je test obicni za svaki slucaj i pokazalo je vidljivu ali svjetlu drugu liniju.Da li je moguce da je ostalo tog hormona pa pokazalo,ali zasto je meni onda bio neg test.Tako sam zbunjena.Krvarenje mi tek sad prestaje,skroz svjetlo je ostalo,cekam da stane pa idem u nove pobjede.Ali jako sam zbunjena,da li neko zna mozda u cemu je problem.Izvinjavam se na dugim postovima,ali nemam s kim da razgovaram o tome jer niko koga poznajem ne prolazi kroz ovakvu situaciju.

Ja ti savjetujem da izvadis betu i da vidis kolika je, nije bas test relevantan, moze biti da je nesto ostalo...nije da te plasim ali sam slicne stvari prosla. I ne žuri... uradi bar neke osnovne nalaze

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• amiiinna

Prijavi adminu

Vidjet cu kako se stvari budu odvijale,sljedeci mjesec sam narucena kod svoje doktorice pa cu sa njom jos malo popricati.Najgore je sto niko ne zeli da ti se posveti nego sve okej i to je to,niko ne zeli da radi neke pretrage i analize nego ultra zvuk i tjt.Kao da ne razumiju koliko je tesko prolaziti kod to sve

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.