Clearblue test nejasnoca?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Samka

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

amiiinna

Zdravo,voljela bih ako mi neka od vas moze pomoci jer jako me strah.Naime zadnju M sam imala 13.06 (ciklusi su mi 30-35 dana).Koristila sam ovulaciske trakice i pokazalo mi se 03.07. ,to znaci da je ovulacija bila 04.-05.07(20 dan ciklusa).
    Ja sam radila test obicni 13 i 15.07 bio je negativan.A 18.07 sam radila clear blue i pokazao je 1-2T i plus.
    Posto sam prosle godine imala trudnocu koja se napocetku zavrsila neuspjelom,zanima me kad da napravim drugi test da vidim da li ce pokazati vise tjedana da li sve ide uredu.Jos je rano da se narucim doktoru jer je tek 4-5 sedmica po mojem.Od simptoma imam samo povremenu bol u trbuhu i ledjima..
    Izvinite da dugom postu jako me je strah,da li je moguce da je beba opet stala sa razvojem,da li mogu danas vec uzeti test drugi da vidim da li ce pokazati vise tjedana.
    Izvinite da dugom postu💗💗

Po meni sacekaj jos malo pa ponovi taj  clear blue digitalni test. Gledaj da sto vise lezis zbog bolova i pij dosta vode.
    I ja imam povremene bolove pa je ginekolog rekao da sto vise lezim i plus terapija.U svakom slucaju sretno i cuvaj se.Javi kad ponovis test.
    ☺️😍

Samka

• amiiinna

Broj poruka: 79

Prijavi adminu

Hvala ti puno na odgovoru,kupila sam sebi novalec vitamine i magnezi to mi je prosli put dala.Odmaram koliko mogu zbog poslal,svakako cu se najaviti sljedece sedmice pa da me naruci na pregled.Nadam se da ce nam sve biti uredu.Sretnoo,i javim za test 💖💖

• amiiinna

Prijavi adminu

Danas sam imala dvije ti kapi roskaze krgi,odmah sam kupila test  clear blue i oba su mi pokazala minu.Prije 4 dana plus 1-2 tjedna,sada minus.Ja ne znam sta se desava,nemam vise nikakvih krvarenja malo bolove u ledjima.Jel to znaci da nisam ni bila trudna,jer nemoguce da pokatuje minus nakon pola sata od rozikaste krvi na papiru.Sta da radim,jel znaci da trudnoca nije  ni bila da je bio lazan pozitivan test 😪😪😪 Molim vas daj te mi neki savjet

• Samka

Prijavi adminu

amiiinna

Danas sam imala dvije ti kapi roskaze krgi,odmah sam kupila test clear blue i oba su mi pokazala minu.Prije 4 dana plus 1-2 tjedna,sada minus.Ja ne znam sta se desava,nemam vise nikakvih krvarenja malo bolove u ledjima.Jel to znaci da nisam ni bila trudna,jer nemoguce da pokatuje minus nakon pola sata od rozikaste krvi na papiru.Sta da radim,jel znaci da trudnoca nije ni bila da je bio lazan pozitivan test 😪😪😪 Molim vas daj te mi neki savjet

Mozda se radi o biokemijskoj trudnoci.
    Ja sam prethodnu trudnocu imala - na testovima.Digitalni clear blue je pokazo 2-3 i kroz par dana krvaranje.
    Bolje je ako mozea da odes doktoru jer i ako postoji trudnoca i krvarenje odma ce ti ukljucit neke lijekove

Samka

• amiiinna

Prijavi adminu

Sigurni je biokemiska,jer bas mi je krenilo krvarenje tako da nista 😪 Sljedeci mjesec mozda bude drugacije.Hvala ti za odgovore,zelim te sve najljepse 💖

• Samka

Prijavi adminu

amiiinna

Sigurni je biokemiska,jer bas mi je krenilo krvarenje tako da nista 😪 Sljedeci mjesec mozda bude drugacije.Hvala ti za odgovore,zelim te sve najljepse 💖

Opusti se kad se budes najmanje nadala i ocekivala desit ce se .Vjeruj mi ❤️❤️

Samka

• amiiinna

Prijavi adminu

Kod mene je problem sto imam pregradu na maternici,isla sam jednom na histeroskopiju ali je nisu uspjeli skroz otkloniti.Tako da izgleda bit ce teska borba 😪😔😔 Hvala ti na podrsci💖

• Samka

Prijavi adminu

amiiinna

Kod mene je problem sto imam pregradu na maternici,isla sam jednom na histeroskopiju ali je nisu uspjeli skroz otkloniti.Tako da izgleda bit ce teska borba 😪😔😔 Hvala ti na podrsci💖

Ja imam policisticne jajnike.Znaci biokemijsku trudnocu prije 2 godine.2 godine se borili sve moguce.Od cajeva tableta.Prije dva mjeseca smo radili i propuhivanje jajovoda.Prosli mjesec ginekolog je reko da nece doc do trudnoce jer je folikul mali.I evo sutra ulazimo abd u 6 sedmicu.Vjeruj svaki ciklus sam plakala ali opustit se moras i prestat razmisljat o tome.I samo ce ,da ima mnostvo prepreka kad je sudjeno doci ce.
    Tu sam ako mogu jos kako pomoci.Jer znam kako ti je ❤️ Saljemo ti veliki zagrljaj 

Samka

• Jagoda01

Broj poruka: 731

Prijavi adminu

Amina, ako si imala biohemijsku trudnocu, a ocigledno jesi, znaci da nemas problem ostat trudna i da ce se desit i ponovo abd🥰

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;116/st/20230902/dt/6/n/Baby/k/d096/age.png

• amiiinna

Prijavi adminu

Hvala vam puno na podrsci,bas mi znaci daje mi nadu i snagu za dalje.Prosle godine sam ostala trudna i nazalost ploda nije bilo pa su me cistili,onda sam pokusala i ukloniti tu pregradu al nisu uspjeli sve.Ovaj mjesec mi je isto kasnilo,test pozitivan nakon 3 dana nista.Nastavit cu pratiti ovulaciju i dalje,nadam se da ce biti + brzo,jer bas je tesko psihicki,i mi se vec dvije godine borimo,al bit ce kad je sudjeno.U septembru sam narucea kod doktora pa cu pokusat i s njom jos malo razgovarat.ako imate bilo kakav savjet sve cu pokusat.
    Samka zelim ti sve najbolje da izneses do kraja i da uzivas ako Bog da sa svojom bebicom 💗💗💗
    Jagoda01 Nadam se da ce biti ako Bog da,al imam takav strah jer mi ta maternica pravi problem😪 Al bit ce ako Bog da 💖💖

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.