Clearblue test nejasnoca?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

SAYURI

Broj poruka: 1387

Prijavi adminu

Maci2020

Onaj kalendar pokazuje da kasni a i odnos je bio jedan dan nakon menge

😫
    Zaboravi na trudnocu....

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Maci2020

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Okej hvala na pomoci

simba

Broj poruka: 858

Prijavi adminu

Maci2020

Okej hvala na pomoci

Zbilja ne želim biti bezobrazna, ali neke osnove bi trebala znati o vlastitoj plodnosti, kad i šta. Recimo da si imala menstruaciju u trajanju od 5/6 dana, i sex 7 dan ciklusa, nema šanse da tad možeš ostati trudna, ako baš nemaš ultra kratke cikluse od npr 24-25 dana, a partner ultra kvalitetne i izdržljive plivače, a ti Ovulaciju na 10/11 dan ciklusa. I svakako se ne oslanjaj na te menstrualne kalendare, jer oni nisu točni, samo okvirno pokazuju plodne dane i O. A ti po kalendaru nisi imala u plodnim danima sex, zar ne?

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Maci2020

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Da nismo u plodnim danima tako kaze kalendar

• dinaxxx

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Moze pomoc zadja m bila 27.11 sad ne ocekivam 24.12 ima vec dva tri dana grudi tacni s strane od pazuha me boljele sad taj bol presao u bradavice radila sam test clear blue pokazao negativno i nakon 10 min odozdole pojavila se plava linijica iako mislim da je to evrupciska nesto mi opet neda mira u jajnicima osjecam pikanje blovi intenzivni danas poceli u prekidima kao da cu dobit mislite da sam rano urafila test i da napomenem u 10 mjesecu sam imala biohemisku trudnocu izvinite na dugom postu

• anix

Broj poruka: 25

Prijavi adminu

Zdravo, ja sam radila clear blue test pre ocekivane mens na dan ocekivane i posle ocekivane men, e sva tri su pokazala plus medjutim posto bi ki bila prva trudnoca iskreno malo me strah da nije lazno pozitivan a ne bi bas pokazala sva tri jel da? 
    Iskreno nemam koga da pitam osim ginekologa kod koga sam sutra zakazana al  sad nestrpljivaa 🤣https://ibb.co/xsdLck8https://ibb.co/VtTbSxF

21.01 clear blue plus
    22.01 clear blue digital ( 1-2+)
    Prvi pregled 25.01
    25.01- beta 42
    😊😊🍀

• tear_of_happiness

Broj poruka: 239

Prijavi adminu

To je to, čestitke 😃🎊

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Mareeeee3112

Broj poruka: 2965

Prijavi adminu

anix

Zdravo, ja sam radila clear blue test pre ocekivane mens na dan ocekivane i posle ocekivane men, e sva tri su pokazala plus medjutim posto bi ki bila prva trudnoca iskreno malo me strah da nije lazno pozitivan a ne bi bas pokazala sva tri jel da?
    Iskreno nemam koga da pitam osim ginekologa kod koga sam sutra zakazana al sad nestrpljivaa 🤣https://ibb.co/xsdLck8https://ibb.co/VtTbSxF

To je to ... nije evaproaciska isteje debljine ko i controlna...cestitan

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• ivana19

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Pozdrav. 3.7. Mi je vracen 1 embrij...danas sam radila test clearblue i pokazao je + ali ova gornja crtica je nekako prozirna jel to trudnoca ili ne, dali da napravim jos jedan test u ned?....15.7 idem vadit betu....

• amiiinna

Broj poruka: 79

Prijavi adminu

Zdravo,voljela bih ako mi neka od vas moze pomoci jer jako me strah.Naime zadnju M sam imala 13.06 (ciklusi su mi 30-35 dana).Koristila sam ovulaciske trakice i pokazalo mi se 03.07. ,to znaci da je ovulacija bila 04.-05.07(20 dan ciklusa).
    Ja sam radila test obicni 13 i 15.07 bio je negativan.A 18.07 sam radila clear blue i pokazao je 1-2T i plus.
    Posto sam prosle godine imala trudnocu koja se napocetku zavrsila neuspjelom,zanima me kad da napravim drugi test da vidim da li ce pokazati vise tjedana da li sve ide uredu.Jos je rano da se narucim doktoru jer je tek 4-5 sedmica po mojem.Od simptoma imam samo povremenu bol u trbuhu i ledjima..
    Izvinite da dugom postu jako me je strah,da li je moguce da je beba opet stala sa razvojem,da li mogu danas vec uzeti test drugi da vidim da li ce pokazati vise tjedana.
    Izvinite da dugom postu💗💗

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.