Ciklus od 28 do 33 dana

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tena9
    17. Ožujak 2015. 16:09

Zanima me jedno...kada su ciklusi 31-33 dana, kako ide s O, ona je 13 - 14 dan nakon menge ili??

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 16:14

ne znam hoće li pomoći 

covermagazin.com/plodni-dani.htm

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    17. Ožujak 2015. 16:15

limeta.net.hr/izracun-plodnih-dana/

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tena9
    18. Ožujak 2015. 10:16

ahaa...cool...sve je od pomoći curke..zatrudnila sam prateći po kalendaru ali me zanima kako bih sve to uspjelo bez da sam se toliko fokusirala na kalendar..mislim, cijeli dan sam na kompu na poslu tak da nemam kaj delat neg računat plodne dane i javljat dragome kad je najbitnija akcija 

Hvaaalaaaa!!!!!!!

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.