Često mijenjanje gelova za tuširanje i losiona

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar tratincica

    tratincica

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    Koje gelove za tuširanje i losione koristite za svoje bebice i koliko cesto ih mjenjate?

    mi od rođenja koristimo Jonsonov baby bedtime bath (mislim da je od lavande) i to vec 8 mj. razmisljam si da probam neku drugu vrstu gela, dobila sam Nivein šampon od kamilice pa bi ga htjela isprobati, ali me brine hoce li bebica reagirati nekim osipom ili slično pošto je navikla na samo jednu vrstu gela/losiona.

    Mamice (i tatice), iskustva molim!!!

    Sunce mamino Mia

  • Avatar FireFox

    FireFox

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Pala sam na tu propagandu s prvim djetetom pa smo korstili svašta. Na sreću, bez nekih većih posljedica po njezinu kožu. Nakon par mjeseci sam se pribrala i prestala koristiti gelove, kreme i sl. Ostavili smo onu za guzu kada bi se zacrvenila. Dakle, i s gelovima i kremama kao i bez njih - došlo nam je na isto, osim što sam njezinu kožu prestala izlagati kemikalijama
    . Istina, ostavila sam Mustelin gel koji smo koristili za pranje kosice povremeno i guze kada bi se pokakala ali to je to.

    Glumica 2007
    Fakin 2011

  • Avatar mama0-24

    mama0-24

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Mi više manje koristimo becutan preparate jer snjima imam super skustva, iako smo probali i druge preparate i nikada nikakvih problema.. Koristili smo i sanosan liniju, od mustele imam losion za poslije kupanja koji je odličan iako je malo skuplji ali ga doista jako dugo imam jer ga ne ide puno, te od uriaga sampon za kosu i tijelo te kremicu za lice koju smo dobili na poklon i isto smo zadovoljni i pri tome ću vjerovatno i ostati. koristim samo provjerene proizvode s kojima sam već imala iskustva i nikada nije bilo nikakve reakcije na te preparate, iako nijedno dijete nije isto i najbolje je isprobati mrvicu novog šampona ili losiona pa ako je sve ok onda nebi trebalo biti problema.

    <a href="http://lilypie.com/ [lilypie.com]“><img src=”https://lbdf.lilypie.com/5WkDp2.png [lbdf.lilypie.com]“ width=”400“ height=”80“ border=”0“ alt=”Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

  • Avatar tratincica

    tratincica

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    cure, hvala na odgovorima. ipak još  uvijek koristimo jonson bedtime, pa kad to potrošimo bacam se na niveu pa ćemo vidjeti.

    nadam se da neće biti nikakvih reakcija na koži

    Sunce mamino Mia

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.