Bolovi, kontrakcije...

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trkačica
    27. Rujan 2022. 04:46

Pozdrav svima...otvorila sam novu temu jer ne mogu naći slično na forumu...
    Ugl., ušla sam u 16tt i vec zadnjih tjedan dana osjećam lagani pritisak ispod trbuha kao kad trebam dobiti stvari, ali taj pritisak se javlja i kao lagana bol pa kad se okrenem u krevetu s jedne strane na drugu imam osjecaj kao da me netko prerezao. I kad mi je tako, počnu me boliti sve kosti u preponama kao da su polomljene. Sva sreća nemam nikakvih krvavih iscjedaka. Zadnja 2-3 dana se sve smirilo i jucer sam bila aktivnija (pola dana provela hodajući) i evo opet ista prica. Sve je do sada bilo uredu. Ne radim, odmaram, jedino osnovne kućanske poslove, lagane šetnje. To je došlo doslovno iznenada jedan dan kad sam iz grada došla doma. Jucer sam morala po doznake pa sam doktora usput pitala sto moze biti (nije me pregledao) - kaže lažni trudnovi,kontrakcije. Da nije zabrinjavajuće ako nisam krvarila. Rekao da uzmem magnezij i da se vidimo idući petak kad sam naručena na pregled. Mene hvata lagana panika svejedno da nije nesto ozbiljnije da bi naštetilo bebici, da se ne pocnem vec sad otvarati. Zbog tih bolova tzv. nisam ni imala odnose s mužem vec 2 tjedna jer me strah. 
    Da li je netko od vas imao/ima slicne probleme tako rano? Mislila sam popiti i Lupocet npr.cisto zbog tih bolova u kostima dolje, ali se ne osudim ni to.

kk1109
    27. Rujan 2022. 11:57

Trkačica

Pozdrav svima…otvorila sam novu temu jer ne mogu naći slično na forumu…
    Ugl., ušla sam u 16tt i vec zadnjih tjedan dana osjećam lagani pritisak ispod trbuha kao kad trebam dobiti stvari, ali taj pritisak se javlja i kao lagana bol pa kad se okrenem u krevetu s jedne strane na drugu imam osjecaj kao da me netko prerezao. I kad mi je tako, počnu me boliti sve kosti u preponama kao da su polomljene. Sva sreća nemam nikakvih krvavih iscjedaka. Zadnja 2-3 dana se sve smirilo i jucer sam bila aktivnija (pola dana provela hodajući) i evo opet ista prica. Sve je do sada bilo uredu. Ne radim, odmaram, jedino osnovne kućanske poslove, lagane šetnje. To je došlo doslovno iznenada jedan dan kad sam iz grada došla doma. Jucer sam morala po doznake pa sam doktora usput pitala sto moze biti (nije me pregledao) - kaže lažni trudnovi,kontrakcije. Da nije zabrinjavajuće ako nisam krvarila. Rekao da uzmem magnezij i da se vidimo idući petak kad sam naručena na pregled. Mene hvata lagana panika svejedno da nije nesto ozbiljnije da bi naštetilo bebici, da se ne pocnem vec sad otvarati. Zbog tih bolova tzv. nisam ni imala odnose s mužem vec 2 tjedna jer me strah.
    Da li je netko od vas imao/ima slicne probleme tako rano? Mislila sam popiti i Lupocet npr.cisto zbog tih bolova u kostima dolje, ali se ne osudim ni to.

Ista stvar kod mene bila. Prepone, probadanje u rodnici, jedino nisam imala ovu menstrualnu bol. Posto sam ja malo paranoicna ja sam isla kod doktora na pregled i sve je bilo oke hvala bogu. Siris se, prokrvljenije je sve dole, pritiscu se zivci i od tud tolka bol. Meni nisu bile kontrakcije jikakve nego cisto sirenje maternice i pritiskanje zivaca.
    Ipak ako se brines, odi kod doktora i inzistiraj da te pregleda, ako nista hitna ti je uvijek opcija i odi vidi jel sve oke. Bolje i puhat na hladno nego zakasnit nedaj boze.
    Ja trudnocu vodim privatno kod doktorice kona radi i u bolnici i uvijek kad se pozalim na neke bolove ona inzistira na pregledu jer moze bit svasta, moze bit nistaa.
    Ja mislim da je ovo tvoje normalno, al na tvom mjestu pregledala bi se 🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Trkačica
    28. Rujan 2022. 08:40

Hvala žene na podršci. 😇 Zadnja 2 dana je opet sve uredu. Pijem magnezij po preporuci i čekam pregled. Zadnja 2-3 dana sam bila aktivnije nego inace i nakon cijelog dana se manifestirala ta bol. Jucer sam isto obavljala stvari po gradu, ali sam samo osjetila bol u preponi i to lijevoj i skužila da mi ide iz leđa s obzirom da sam sve nešto pokočena i imam problem išijasa i pomaknutnog kralješka vec nekoliko godina. Do trudnoce sam bila izrazito aktivna i to je pomagalo,ali kako sad zbilja ne mogu, to mi se izgleda pogoršava + sva ta širenja maternice 😭. Ali nema veza. Samo da bebica buse dobro.❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI