Bolovi

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Naomi88

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Pozdrav,u 19.tj sam..za sada sve uredno,ali od danas već nekih 2h me boli dosta dole u trbuhu i ispod trtice ali unutra(ko da bi kakala ali nemam što jer imam urednu i meku stolicu)neznam procijeniti jačinu boli…nije da nemogu hodat ali me jako smeta…neznam dali da idem u bolnicu provjerit dali je sve ok ili?nisam pametna

  • Deleted user

    Broj poruka: 1157

    Prijavi adminu

    Ako nema krvarnje i ako možeš normalno hodati, ako ti prođe kad se legneš… ja ne bih otišla. No nisam ti i ne mogu procjeniti jačinu boli iz opisa. No pretpostavljam da nije strašno kad si rekao da te boli kao da ti se kaka. Mene je neki dan cijeli dan i noć boljelo kao da mi mali gura glavicu u crijeva i bio mi je napet trbuh - jedva sam se saginjala i dizala iz sjedećeg položaja, no onda je slijedeći dan prošlo i opet me nije boljelo kad bih se sagnula ili dizala.


  • Avatar Charmed

    Charmed

    Broj poruka: 234

    Prijavi adminu

    Možda su u pitanju bile Braxton Hicks kontrakcije 

    [lilypie.com]

  • Avatar Dea23

    Dea23

    Broj poruka: 718

    Prijavi adminu

    Pozdrav, 
    ja sam nova stara ovdje :) Trudna sam 6 tj i neštoPrvo pregled bio u 5. Tj. Sve super, ali nije se vidio plod. Onda sam primjetila sukrvicu, otišla na pregled. Opet sve ok, vidjela  se gestacijska i žumanjčana, dobila ustrogestane. Jučer prokevarila s ugrušcima, pravac k njemu, sve jw još tu, plod se nazire, ali otkucaja nema. Povećao mi je dozu i kaze sad je sve u božjom rukama. Muče me grčevi, jaki menstrualni, prime me svaku dan oko 10 i drže do 6,7 navečer, ali stvarno ko navijeni. Još uvijek krvarim. Kakva su vam iskustva, ima nade da srčeko zakuca? Jučer kad sam došla s pregleda još sam imala nekoliko većih ugrušaka i neki bijeli, kao kuglicu s prozirnom opnom, ne znam kako bi opisala 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.