BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lutalica12345
    15. Prosinac 2021. 08:47

Pozdrav svima. Pratim vas već dugo, ali nikako da se uključim. Trudna sam 20 tjedana s blizancima i jučer sam malo previše sjedila i vozila i sada me boli zdjelica. Već je danas malo bolje nakon odmora, ali i dalje je neugodno. Je li itko imao sličnu situaciju i je li to normalno već u ovoj fazi trudnoće? Meni se čini malo rano. Drugih nikakvih simptoma nemam. Hvala i sretno svima mamama blizanaca💪💪

Tina-Miha
    15. Prosinac 2021. 08:56

Lutalica12345

Pozdrav svima. Pratim vas već dugo, ali nikako da se uključim. Trudna sam 20 tjedana s blizancima i jučer sam malo previše sjedila i vozila i sada me boli zdjelica. Već je danas malo bolje nakon odmora, ali i dalje je neugodno. Je li itko imao sličnu situaciju i je li to normalno već u ovoj fazi trudnoće? Meni se čini malo rano. Drugih nikakvih simptoma nemam. Hvala i sretno svima mamama blizanaca💪💪

Lutalica dobrodošla i čestitke na trudnoći 🙂
    Šta se ovih bolova tiče koje spiminješ, nije rano.. Uživaj dok možeš u dužoj vožnji,hodanju,sjedenju i slično 😃
    Onda odmoriš, pa opet bude bolje.
    Samo slušaj svoje tijelo 😉 sretno !

Tina-Miha
    15. Prosinac 2021. 08:57

Pidoca kako si ?? ❤️
    Kak se držite curke vi u 35.tjednima koje ste ?? 😃😃

• kate1991
    15. Prosinac 2021. 09:31

Tina-miha  danas 35+0 iskreno jedva cekam da rodim... nemogu se okrenuti dok lezim sve kosti cujem kako pucaju.. bol u medunozju je uzasna dok ustanem treba mi par min da bi mogla hodati.. kiselina me ubija pogotovo nocu da nemogu disati..  bas mi ogjbzqdnji tjedni tesko padaju... sutra sam kod svog gin na pregledu pa se nadam da ce reci da cemo brzo🤗

2017🖤
    2018🖤
    2019❤ MARIJA
    2021 💙💙 Tomislav i Petar

• Lutalica12345
    15. Prosinac 2021. 10:40

Hvala Tina-Miha. Je treba se što više odmarati. Ne da tijelo više sve što bi ja htjela😉

• Pidoca
    15. Prosinac 2021. 11:14

Lutalica dobrodošla. 
    Ja sam ok, još primam tokolizu, sad je krenilo na smeđe, rekla je dr da će me sutra pregledat i pustit kući, ali je napomenila vratit ćeš se ti, sta znači da očekuje da ću opet prokrvarit, a nista idemo dalje. 
    Hvala vam cure na podršci, prekrasne ste 💞

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

Tina-Miha
    15. Prosinac 2021. 12:21

Mene je jutros, dok sam izvodila svoju Loru (psa) van, nešto presjeklo jako nisko dolje..
    Jedva sam čekala vratit se i odmah leći..
    Čim sam legla bilo je bolje..
    Nisam se usudila do maloprije pomaknut se .. Pojela nešto i vratila se nazad ležat na drugi bok. Poslala dragom poruku da danas ništa od večere dok dođe s posla jer me strah.  Više sam luda... Svaki mali krivi pokret, i nije dobro.
    Valjda tijelo šalje signale da sad zbilja treba stati i čekati kraj. A još prije tjedan dana sam ludovala simo tamo... 
    Pidoca a kako su bebice ?🥰 Jesi zatvorena skroz ili ?
    Kate mogu misliti kako je. Evo, ja isto kukam kao što vidiš, a kako je tek tebi koja imaš još 3 tj prednosti ispred mene..
    Javi šta će ti sutra gin reći..

SeniRemmus
    15. Prosinac 2021. 12:59

Lutalica samo više odmaraj, i meni je tako znalo biti pa sam se htjela-ne htjela morala više odmarati na lijevom boku, a ne za kompom 😅 
    Pidoca drago mi je da si ok! Izdržat ćete vi to sve - malo doma, malo bolnica i uskoro se mazite svi skupa 🤗🤗
    Naš update: bebice super, narasle jos parsto grama, ali ne vidi se koliko točno na bolničkom UZV jer su nagužvani dolje glavicama. Ja se ne otvaram, cerviks je isti kao i prije 2 tjedna, svi nalazi super. U pon 20.12. idem nazad u bolnicu na odjel ležati do poroda, ne zna se točno kad će biti porod niti hoće li biti carski ili ne, ali moram im biti na oku jer je to 36.tjedan. Što mislite koliko će me pustiti prije poroda da ležim tamo? Bacamo oklade unutar obitelji hoće li biti prije ili poslije Božića heheh 😆

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

SeniRemmus
    15. Prosinac 2021. 14:09

kate1991 i ja jedva čekam da rodim, iako svi samo viču "izdrži što duže". Meni je to smiješno, jer ne mogu zamisliti da s +10 kg u trbuhu čekam još mjesec dana 😬 nadam se da će ti ginekologica dati neki okvirni termin i da to bude uskoro! 🤞🏻🤞🏻
    Tina-Miha da, i meni najviše paše ležanje, nagli pokreti baš znaju presjeći 😔 Neke dane provedem skoro skroz ležeći, tješim se da kad dođu bebe ću se sa sjetom prisjećati tih vremena izležavanja 😅

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

• Pidoca
    15. Prosinac 2021. 14:50

Tina Miha sutra će me pregledati pa ću znati jel sve ok., javim sutra 💕
    Seniremmus drz se još malo i stižu tvoje srečice ❤️❤️

Moje curice rođene u 32 tjednu
    Ema i Lara - 23.12.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.