Blijeda crta na testu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss.EY
    14. Studeni 2019. 12:00

Drage forumašice, trudnice i mame, 

Kao neko ko je tek počeo da planira trudnoću i sa milion malih potpitanja, trenutno se samo jedno vrti u glavi. Naime, menstruacija, nakon nezaštićenog seksualnog odnosa (koji je bio nakon ovulacije), kasni 5-ti dan. Uradila sam dva različita testa trudnoće. Prvi je pokazivao blijedu ali vidljivu crticu, dok je drugi (koji se uroni u čašicu) pokazivao jako jako blijedu, skoro neprimjetnu crtu. Ginekološki pregled mi je zakazan za četiri dana, kao redovni pregled, ali me interesuje da li ste imale slična iskustva? Posljednja menstruacija mi je bila 9.10., dok je gore spomenuti odnos bio 31.10. Evo i slika prvog testa, možda ćete mi reći i da umišljam =)

tnx puno svima koji se potrude odgovoriti =)

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten and the future worth living for.”

Miss.EY
    14. Studeni 2019. 12:01

https://ibb.co/YyRLy9r evo i linka slike testa

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten and the future worth living for.”

Alisanazemlji
    14. Studeni 2019. 12:10

Crta je vidljiva! Čestitam, trudna si ❤️

Curka je ❤

Bezzo1991
    14. Studeni 2019. 12:12

Po meni je to pozitivan test, ovdje se lijepo vidi crtica. Moj savjet ti je da kupis dva tri ista testa i radis svako jutro po jedan i vidi hoce li crtica tamnit. Ili se strpi jos koji dan do pregleda pa ces znat sigurno :)

Miss.EY
    14. Studeni 2019. 12:13

Alisanazemlji

Alisa,
    Hvala na odgovoru. U nastavku šaljem sliku drugog testa, jer ovdje je baš blijeda skoro da je nema crtica. Ja ću opet ujutro test uraditi svakako :D ali molim te reci da je vidiš i ovdje :P
    https://ibb.co/GPw5d4f

🌼TiKi🌼
    14. Studeni 2019. 12:41

Pozitivna oba, cestitam ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

luce35
    14. Studeni 2019. 13:42

Ovo su pozitivni testovi, cestitam 😀

Alisanazemlji
    15. Studeni 2019. 10:37

blečak

Alisanazemlji

Alisa,
    Hvala na odgovoru. U nastavku šaljem sliku drugog testa, jer ovdje je baš blijeda skoro da je nema crtica. Ja ću opet ujutro test uraditi svakako :D ali molim te reci da je vidiš i ovdje :P
    https://ibb.co/GPw5d4f

Vidim je i ovdje! Čestitaaaam ❤️

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.