Biokemijska trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Nicoll, z

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

Pozdrav svima
    Nedavno sam imala biokemijsku trudnoću nakon postupaka.... Prije nego odem na razgovor kod dr. htjela sam malo vas zene pitati dali znate dali je potrebno sto od pretraga, za sljedeci put, te koliko se treba cekati nakon biokemijske za ponovni postupak?

🧔 38
    🙋‍♀️34, AMH 20
    👩‍❤️‍👨 Pokusavamo 2019
    2022. AIH ➖
    2023. AIH ➖
    2024. ET x2 beta ➕.... biokemijska

• MandM

Broj poruka: 165

Prijavi adminu

hej. žao mi je zbog iskustva i nadam se da ćeš se oporaviti sto prije pa imati zdravu trudnocu a onda i bebicu..
    nakon biokemijske mislim da se može odmah.. jer tijelo inače je odmah sljedeći mjesec spremno, ali možda bolje vidi u temi MPO tamo su cure koje puno više znaju i sigunra sam iz vlastitog iskustva ce odgovoriti.. sretno!!!

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

• MandM

Broj poruka: 165

Prijavi adminu

https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/potpomognuta-oplodnja-vol-9-96742

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

Nicoll, z

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

MandM

hej. žao mi je zbog iskustva i nadam se da ćeš se oporaviti sto prije pa imati zdravu trudnocu a onda i bebicu..
    nakon biokemijske mislim da se može odmah.. jer tijelo inače je odmah sljedeći mjesec spremno, ali možda bolje vidi u temi MPO tamo su cure koje puno više znaju i sigunra sam iz vlastitog iskustva ce odgovoriti.. sretno!!!

Hvala puno, pogledat cu. 

🧔 38
    🙋‍♀️34, AMH 20
    👩‍❤️‍👨 Pokusavamo 2019
    2022. AIH ➖
    2023. AIH ➖
    2024. ET x2 beta ➕.... biokemijska

• Sofalet

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

https://ehoroskop.net/forums/viewthread/318/

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.