Bhcg hormon trudnoće (porast pa blagi pad)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mrvica007

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Poštovane,
    Ultrazvučnim pregledom ustanovljeno je sljedeće; gestacijska vrećica 1,3 cm, te žumanjčana 4 mm, ali bez jasno vidljivog odjeka ploda. S obzirom da je ovulacija bila pred kraj ciklusa, plus još dojim, doktorica smatra da se radi o manjoj trudnoći. Moram napomenuti kako sam zadnju menstruaciju imala 03.03.2022. Poslana sam na vađenje bete koja je 19.04. iznosila 12777, da bi 21.04. pala na 11080. Od strane doktorice dane su mi upute za dalje. U srijedu opet ponavljam betu, ukoliko u međuvremenu ne dođe do krvarenja. Toliko sam željela ovu trudnoću i nadala se najboljem, ali evo beta je pokazatelj kako ipak nešto nije kako treba. Zanimaju me vaša iskustva. Je li netko imao možda slično, ali sa sretnim završetkom? Puno hvala :)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.