Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Srpanj 2020. 18:30

Skoljka, jel se malisan uspio bucnuti?

Boa35
    24. Srpanj 2020. 19:13

meddleO407

Cure kako vaše bebe spavaju- moja užasno odnedavno, mislim nije nikad noć prespavala, ali je znala recimo od 11 do 3, a sad grozno. Preko dana mi zaspe jedino na cici i čim se maknem već gleda, a navečer mi bude tak umorna da se oko pol osam onesvijesti i onda do pol deset ko zaklana, probudi se oko pol 12 i tako do jutra svaka dva sata nacicavanje, sinoć nije htjela ni zaspat nego se sat vremena s njom natezala, klati rukama i nogama, prste nozne gleda meće u usta, budna ko ikada. U šest već gotovo sa "spavanjem". Malo je reći da sam premorena, već sam počela umišljat stvari po noći od tog budjenja pa zaspem pa se opet za par minuta budim, grozno

Nama je tako bilo prvih 2.5mj , tako da znam kako ti je 🥴
    Sad zaspe oko 22-23, buđenje oko 3-4, pa sljedeće oko 6-7 i onda spava do 8-9.. 
    Vjerujem da će vam se opet unormalit spavanje.. 

24. Srpanj 2020. 19:22

Daisy30

Curke, je li ikoja od vas koje dojite ikad u dojci napipala kao ploču? Znaci nije kvrga odnosno klasicno zacepljenje kanalica nego bas oblik ploče… sad me to jako uplasilo :((( malac sada doji na tu cicu no ja i dalje na njoj pipam tu kao ploču.

E meni je bas juce bilo, a to mi je i na pocetku znalo biti zbog prepunjenosti dojki. A sada kako joj nekad ubacim bocicu svog zamrznutog meni je ostao "visak" u dojci i jos sam jucer lubenice jela i pila stvarno dosta vode. Samo masiraj dok dojis i nek ti je sto duze na toj dojci da je skroz isprazni ako se sto i zacepilo malo.

24. Srpanj 2020. 20:08

Helou girlz 
    https://ibb.co/JkPGqp6

MickeyMouse
    24. Srpanj 2020. 20:40

Pozdrav cure! Ja sam ovih dana u gužvi! 
    Seka mi se vraća natrag u Ameriku nakon mjesec i pol dana tak da sam i dosta emotivna. 
    Vidjela sam zgodne mame i preslatke bebice! Ae2 čestitam na krštenju! 
    Malina prekul mi je ta tvoja kadica ☺️
    Daisy sto vise ga stavljaj na tu cicu i masiraj, meni je bila ploča kad sam mastitis dobila, nećeš je ti dobiti samo poduzmi mjere na vrijeme.
    Moja je za sada klasika dobra, zeza s hranjenjem ali je ostalo sve okej. Spava od 19 već dve noći, ne može duže izdržati. I ujutro od 7, to mi je čist okej. Budi se dva-tri puta za jest. 

Vaki
    24. Srpanj 2020. 21:00

Malina - bucica samo takva. 💕
    Kod mene je večeras mama jer su mi suprug i sin otišli za vikend na more. Preporođena sam... 
    Pospremila sam kuću nakon 100 godina i konačno sam imala s kim pričati, a da nije gugutanje... 
    Ovako bih mogla fino funkcionirati. 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Daisy30
    24. Srpanj 2020. 21:35

Mellorine

Daisy30

Curke, je li ikoja od vas koje dojite ikad u dojci napipala kao ploču? Znaci nije kvrga odnosno klasicno zacepljenje kanalica nego bas oblik ploče… sad me to jako uplasilo :((( malac sada doji na tu cicu no ja i dalje na njoj pipam tu kao ploču.

E meni je bas juce bilo, a to mi je i na pocetku znalo biti zbog prepunjenosti dojki. A sada kako joj nekad ubacim bocicu svog zamrznutog meni je ostao "visak" u dojci i jos sam jucer lubenice jela i pila stvarno dosta vode. Samo masiraj dok dojis i nek ti je sto duze na toj dojci da je skroz isprazni ako se sto i zacepilo malo.

Ajme, ne ponovilo se...  s dosta boli sam eto uspjela razbiti tu dojku. Ponajvise uz pomoc malenog kojeg sam forsirala na tu dojku. Nije mu bilo drago, pogotovo jer uopce prvo nije mlijeko izlazilo kolko se zacepilo. 

Daisy30
    24. Srpanj 2020. 21:47

MickeyMouse

Pozdrav cure! Ja sam ovih dana u gužvi!
    Seka mi se vraća natrag u Ameriku nakon mjesec i pol dana tak da sam i dosta emotivna.
    Vidjela sam zgodne mame i preslatke bebice! Ae2 čestitam na krštenju!
    Malina prekul mi je ta tvoja kadica ☺️
    Daisy sto vise ga stavljaj na tu cicu i masiraj, meni je bila ploča kad sam mastitis dobila, nećeš je ti dobiti samo poduzmi mjere na vrijeme.
    Moja je za sada klasika dobra, zeza s hranjenjem ali je ostalo sve okej. Spava od 19 već dve noći, ne može duže izdržati. I ujutro od 7, to mi je čist okej. Budi se dva-tri puta za jest.

A joj, bas mi je zao da si imala mastitis :( Rijesila sam tu svoju plocu, nadam se da me nece ponovno iznenaditi. No ajde, sad barem necu panicariti isprva i znat cu sto treba uciniti. Nisam znala do sad da se i tako moze zacepiti :S

My baby
    24. Srpanj 2020. 21:58

Daisy meni je to neki dan bilo i davala sam tu sisu i proslo je bila je prepuna pa radi toga

skoljka
    24. Srpanj 2020. 22:05

Sad sam isla brojati koliko puta dnwvno malac jede zadnjih dana, 8 🙉, pa ne sjecam se kad je zadnji put jeo 8 puta, vec jako dugo jede 6 puta. Ma sigurno je u nekakvom skoku, i sad mi redovno odspava u toku dojenja, to je radio u onom neslavnom skoku sa 6 tjedana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.