Beba ne želi kapu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

Evo ja pricala sa sestrom, kaze da moja necakinja isto nije voljela kapu kao beba i derala se sve dok joj nije skinula s glave...jos malo pa ce mala 6 god, i dalje ne voli kape i to su borbe po zimi, ali uglavnom ima kapuljacu samo na glavi...
    Nadam se da cu ga uspjet nekako privolit na kapu...do sad nismo odustali od setnje zbog toga, zabundam ga i stavim kapuljacu, ali dolazi sve hladnije vrijeme...

Nyka

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Mi isto vodimo bitke. Ja stavim kapu, on ju skida  - i tako x puta. Stavim mu kapuljaču, ali to mi kad dođe zima neće biti riješenje... mislim da će biti dosta borbe oko kapa..

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

dok su jako mali stavite im onu kapicu kaj se veže ispod brade, neće mu se skidat dok vrti 100 na sat glavom a sam ju neće sigurno neko vrijeme moć skinut.. možda upali

url=https://lilypie.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.