Beba ne želi kapu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

Vjerujem da ste se mnoge susrela s problemom koji ja imam vec 2 tjedna. Ne znam kad smo posljednji put izišli mirno u šetnju, jer se moj princ počne otimati svaki put kad mu stavljam kapu i vrlo glasno protestirati. Pokušala sam promijeniti 5-6 kapa različitih materijala, oblika-nista! Nece pa nece. Pokušala sam mu ju staviti 15-20 min prije nego idemo van, ni to nije pomoglo-cijelo vrijeme place dok ju ne skinem i odustanem od šetnje ili slučajno zaspe. Imate li neke načine na koje ste odvukle djetetovu pažnju i stavile kapu na glavu? Pored svog ludiranja, pjevanja i ne znam čega sve ne, ponestalo mi je ideja.

Krešimir 19.08.2014. <3

• lady_in_red

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

jesi mu probala prvo kapuljaču staviti?

MarijaŠ

Prijavi adminu

Kapa, kapuljača, svejedno je. Nema šanse da mu nešto ostane ne glavi bez plača. Jedva ga uspijem smiriti. Ako uspijem. 

Krešimir 19.08.2014. <3

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

misliš da mu treba pored onolike kose, hoće se pravit frajer i pokazivat komadima ali ti mama to ne kužiš...  kao i sa svime drugime strpljenjeeee i ne posustaj, dolazi hladno, hladno vrijeme ti forsaj dok ne odustane, moj se malo, malo buni ali čim krenemo sve staje, tako da probaj u vožnji dok su u kolicima kao da su u oblacima, možda uspije

url=https://lilypie.com]

MarijaŠ

Prijavi adminu

Haha, mozda se samo pravi važan... Ma ej, sto metoda sam vec pokušala... Bilo je prije sve u redu, to je počelo tako negdje prije 2-3 tjedna. Prije sam mi bez problema stavljala kapu, jos mu nakupovala svakakvih zgodnih jer su mi fora... Ma hvala Bogu pa imam strpljenja i nadam se da je samo faza, jer van mi ni sad ne ide bez kape, a kamoli kad jos zahladi...

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

Marija draga i kod nas ista stvar!!
    Ali ja sam skuzila da njemu u kolicima smeta zato jer mu stalno pada na oci kako okrece glavicu i gleda..inace kad mu stavim kapicu na glavu poslje kupanja,sve ok...
    Za sad mu je skinem kad sizi i stavim kapuljacu ( to mu je ok i ne buni se) , ali morat cemo i mi sad malo vise forsitat kape..

piper

Broj poruka: 674

Prijavi adminu

Ni koj nevoli kapu...tj opcenito nista sto ide preko glave pa su nam i majice problem za obuc al na to sve manje reagira...nadam se da cemo i s kapom imati vise uspjeha jer sad dok je vani hladno bojim se da nedobije kakvu upalu

MarijaŠ

Prijavi adminu

Ma da, naravno, i oblačenje preko glave je nekad znanstvena fantastika. 
    Obavezno mu stavljam kapu, bojim se upala kojekakvih. Ali obavezno prvo prođemo dramu. 
    Zato sam mislila da mozda netko ima neku ideju, kako ih zabaviti. Jos je mali, tek je prošao 2 mjeseca, pa nije bas da mu mogu odvući pažnju... Naučit ce valjda.

Krešimir 19.08.2014. <3

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Ja sa svojim i dan danas imam borbe po kapi :-). Citavo ljeto odgulili bez sesirica unatoc suncu, kad je malo zahladilo do vrtica je jedino kapuljaca mogla ostat na glavi  (moj vise ne place, nego vice ne i skida), a sad kad je fakat postalno dosta hladno jedino kape na vezanje mogu ostati na glavi. Ugl drzim fige da je faza i da ce se pomiriti s kapom, a ako se i ne pomiri, eto neka je to najveci problem s kojim ces se susresti :-)

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

medsr

Broj poruka: 439

Prijavi adminu

To su faze.i mi ju imamo od kad je zahladilo.i imate pravo.vise puta smo odustali od setnje zbog placa jer je mama stavila kapu.ne znam,ali imam osjecaj da sto manje pridajem paznju tome dok ga oblacim i on mirnije to prihvati.onak,usput mu sibnem kapu tokom oblacenja brzinski i vise puta ne skuzi sto je bilo..dok sam probala polako,njezno vise puta je zavrsilo vriskom nego sad

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.